Един човек е убит, а трима други са ранени, след

...
Един човек е убит, а трима други са ранени, след
Коментари Харесай

Един убит и трима ранени при взрив във Федералната служба за сигурност на Русия

Един човек е погубен, а трима други са ранени, откакто избухливо устройство се взриви в постройка на Федералната работа за сигурност на Русия намираща се в Архангелск в северна Русия, оповестява БГНЕС. Тримата потърпевши са чиновници на ФСБ.   " Според предварителните данни един човек е умрял, а още трима са в болница ", съобщи губернаторът на района Игор Орлов. Той уточни, че умрелият не е чиновник на службата, само че самоличността му се открива. 

``
реклама

Според предварителна информация човек, който е влезнал в постройката, е извадил неидентифициран предмет от чантата си, който след това е избухнал в ръцете му, вследствие на което мъжът е умрял. " Инцидентът е станал на входа на постройката на ФСБ “, добави губернаторът. Територията на постройката е блокирана, а от ръководството всички са евакуирани. Експертите дефинират типа на взривно устройство. Според пресслужбата на Генералната дирекция на Министерството на изключителните обстановки в региона на Архангелск, на място работят оперативни служби, в това число пожарникари и спасители.

Седалището на ФСБ се намира в центъра на града на бул. " Троицки ", близо до районния трагичен спектакъл и огромни търговски центрове. Прокуратурата в региона на Архангелск прави инспекция на обстоятелствата към гърмежа. " Започнахме ревизия, а сътрудниците ни са на обекта, само че до момента няма съответна информация за аргументите за детонацията ", сподели чиновник на регионалната прокуратура. Предприети са засилени ограничения за сигурност в региона на Архангелск след детонацията в постройката на ФСБ в района, съобщи Игор Орлов пред кореспонденти.  

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР