Един човек е починал, а други четирима са пострадали при

...
Един човек е починал, а други четирима са пострадали при
Коментари Харесай

Челен удар на пътя Бургас-Варна, има загинал

Един човек е умрял, а други четирима са потърпевши при злополука на пътя Бургас – Варна, оповестиха от пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Бургас.
Инцидентът станал на 4 юни, към 15.30 часа, на пътя Бургас – Варна, в региона на разклона за село Тънково. "Фолксваген Голф” с бургаска регистрация, ръководен от 53-годишен мъж от с. Изворище /движещ се в посока Варна/, подхванал изпреварване, само че се блъснал челно в "Рено Меган Сценик” с бургаска регистрация, ръководен от 72-годишен мъж от Велики Преслав.
От случая е обиден и мотопед, ръководен от 62-годишен мъж от Каблешково, движещ се в посока Варна.
При ПТП-то потърпевши тримата водачи, както и пътуващите "Рено "-то две дами – едната на 63 години от с. Ловец, обл. Търовище и 65-годишна жена от старозагорското село Александрово.
И петимата потърпевши са превозени до болница в Бургас, където, за жалост, лидерът на "Рено "-то умрял. Мотопедистът е с комоцио, без заплаха за живота, и е настанен за наблюдаване, лидерът на "Фолксваген "-а е настанен за лекуване с диагноза цялостен пневмоторакс и с заплаха за живота.
Според данните дамата от с. Ловец е със счупена лява ръка и без заплаха за живота, а дамата от с. Александрово с диагноза политравматизъм бере душа в болничното заведение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР