Един човек е бил убит тази сутрин при обстрел на

...
Един човек е бил убит тази сутрин при обстрел на
Коментари Харесай

Русия: Украйна уби цивилен в Тьоткино

Един човек е бил погубен тази заран при обстрел на съветското погранично село Тьоткино, Курска област, от страна на украинската войска . Има и ранени, съобщи ТАСС, като се базира на губернатора на южния съветски район Роман Старовойт.

"Поредната офанзива на врага против Тьоткино, която бе осъществена на разсъмване, за жалост, приключи с покруса. Към този миг е известно за минимум един умрял измежду цивилното население " , написа Старовойт в своя канал в Телеграм.

Той заяви още, че по предварителни данни убитият е водач на камион, който доставял първични материали в цех за спиртни питиета . По предприятието са били нанесени няколко удара.

"Има и ранени. Оказва им се първа помощ " , означи губернаторът на съветската Курска област, без да уточни съответни цифри.

Няколко къщи в Тьоткино са понесли вреди. В момента в селото се гасят пожари. Има известия и за неизбухнали снаряди, сподели още Старовойт.

Тьоткино бе подложено на обстрел от украинска страна над пет пъти, за последно - едвам през вчерашния ден , отбелязва ТАСС.

Проруските сепаратисти от така наречен Луганска национална република в Източна Украйна оповестиха за два обстрела от украинска страна през последното денонощие, при които са били ранени двама цивилни .
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР