Един четирикрак другар търси своя нов дом и стопани, които

...
Един четирикрак другар търси своя нов дом и стопани, които
Коментари Харесай

Изоставено куче търси своите нови стопани. Ще му дадете ли шанс? СНИМКИ

Един четирикрак приятел търси своя нов дом и стопани, които ще се грижат за него, а няма да го изхвърлят край блока.

Историята му не е лека. Оказва се непотребен за разнообразни хора, а цялата зима претърпява на балкон в София, където скимтял и лаел. Може би точно по тази причина е и изпъден, като през днешния ден скита към кооперацията, където е бил дома му.

" Явно чака стопаните си, които явно не са толкоз загрижени ", разказват обстановката му в пост във Facebook, с който положителни хора търсят нов дом на кучето.

Може да откриете този бяло-черен красавец в групата, в която е споделена историята му.

Прочетете я цялата:

" Привет! Помните ли заключеното куче на балкона в София? Което скимтеше и лаеше? Вече е скитник! Скита към блока, съвсем не се храни, очевидно чака стопаните си, които явно не са толкоз загрижени, както ме убеждаваха! Кучето е отзивчиво, добродушно, мъжко. Уплашено е, кой знае какво претърпява на улицата. Моля ви!!!

Дори временен/приемен дом ще бъде благополучие лъч за това куче, претърпява доста! Първо живееше на балкон цяла зима заключено, а в този момент внезапно е безусловно самичък на открито, не знае по какъв начин да оцелява, има нежен темперамент, гальовен.

Домашен любим няма да оцелее на улицата дълго, апелирам ви дано се опитаме да му помогнем? Дори и на двор да е(не на верига), би трябвало му покрив и любящо семейство, другояче не знам какво ще се случи с него... Всички разноски ще бъдат поети(ветеринар, превоз каквото е необходимо) Моля!! "

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР