Един час днес премиерът Бойко Борисов коментира БСП и техните

...
Един час днес премиерът Бойко Борисов коментира БСП и техните
Коментари Харесай

Борисов: Нинова да се отрече три пъти от Сатаната

Един час през днешния ден министър председателят Бойко Борисов разяснява Българска социалистическа партия и техните обвинявания към ръководещите. С дълга ретроспекция към всички проблематични тематики той проучва какво са създали ГЕРБ и Българска социалистическа партия и прикани: " Госпожа Нинова да излезе и три пъти да се отхвърли от Сатаната, тоест от техния закон, който бетонира корупцията през 2008 година "

" Една партия се прави оценка, когато е на власт, а не в съпротива. През 2008 година Българска социалистическа партия одобриха закон, с който оневиняват всяка корупция в страната. Два пъти имаха опция да одобряват и приложат тези закони, одобриха единствено един закон, който по своята същина е закон, защитаващ корупцията през 2008 година Задължавам всички младежи и депутати от ГЕРБ да прочетат и научат този закон, тъй като той демонстрира същинската същина на Българска социалистическа партия. След ръководството на Тройната коалиция, те одобриха закон, с който оневиняват всяка корупция в страната по време на тяхното ръководство “, съобщи Борисов.

Той разяснява, че Антикорупционния закон на ГЕРБ " лош-хубав " го съветват с Европа, с неправителствени организации и мисли, че оферират нещо положително. 

Премиерът изброи всички тематики, по които го засягат Българска социалистическа партия - АЕЦ Белене, Цанков камък, даже влаковете Сименс, които Българска социалистическа партия купили, а държавните управления на Борисов платили. За Цанков камък министър председателят заяви, че даже се е обаждал персонално на водача на Движение за права и свободи Ахмед Доган, с цел да го пита дали е вземал хонорар, той отрекъл. 

После Борисов разяснява и обвинявания на Нинова, че дава пари единствено на общините на ГЕРб и Българска социалистическа партия. " Парите за общините са давани целево и по искане на кметовете. Дали сме били пари за смесените региони. За наслада или за неволя, голямата част от кметовете са от ГЕРБ, другите са от Движение за права и свободи и тук-таме има някой от Българска социалистическа партия “, разяснява Борисов.

" Говореха за дълга (отново засяга социалистите), какъв дълг сме взели... Той си стои във фискалния запас. Просто парите са евтини и е хубаво страната да има мазнинка, да има буфер, да има сигурност. Не се знае на следващия ден какво ще стане, само че парите седят във фискалния запас и всеки ги вижда “, уточни Борисов.

Министър-председателят разяснява и отвличанията и подозренията, че групата на Наглите се връща. " Гледайте, има игрални филми за отвличанията. Бандитите също гледат телевизия - какво да ви кажа какво вършат сега ли ", попита той на въпроса за какво не се дава информация по случая. 

Борисов разяснява и гафа с черно-белите учебници. " Десетки хиляди деца не са ходили на учебно заведение. Ако обществото не ни поддържа... Тук би трябвало да си дадем сметка - или одобряваме, че ще даваме от заплатата си за тези хора или би трябвало да ги накараме да учат и най-малко нискоквалифицираната работа да работят ", сподели министър председателят и се пресети: " Това с учебниците огромна нелепост. Мине не мине време и измислят някаква нелепост. Казах на министъра - " Спираш в най-големия град и даваш конференция, че ги стопираме ".

 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР