Един богаташ решил да дари голяма сума пари за освежаването

...
Един богаташ решил да дари голяма сума пари за освежаването
Коментари Харесай

Как Бог ни предупреждава

Един паралия решил да подари огромна сума пари за освежаването на дребна черква. Още същата нощ Бог се явил в съня му, с цел да му благодари за положителния жест. 

Господ обещал да бди над него цялостен живот и да му изпраща предупреждения, когато мъжът е на неверен път и е покрай гибелта.

Вярвайки в знамението на съня, мъжът придобил огромна убеденост и почнал да граби с цялостни шепи от живота, вярвайки, че Бог го пази от всички несгоди. И по този начин годините почнали да се нижат, а мъжът напълно не запомнил за мярката.

Животът му минавал в запои до зори. Не се лишавал от нищо и постоянно прекалявал с угощенията.  За него нямало нищо неразрешено и рисково, тъй като той вярвал, че в случай че е в неволя, Бог ще го предизвести.

Междувременно здравето на богаташа доста се влошило. Станало му все по-трудно да се движи. Оглушал и съвсем изгубил зрението си.

Въпреки всичко не желае да загърби слабостите и пороците си. И по този начин една вечер Бог се явил, с цел да го посрещне в Отвъдното.

При типа му богаташът се шокирал. Той очаквал, че ще получи предизвестия от Бог, в случай че е в заплаха, а в този момент Той желал от този свят по този начин ненадейно!

- Боже, за какво не ме предизвести, че съм в заплаха, както бе заречен? - запитал индивидът на смъртния си одър;

- Чрез всички заболявания, които те сполетяха, ти изпратих доста предизвестия, че вървиш по неверен път. Но ти по този начин и не им обърна внимание и не промени живота си. Вече няма връщане обратно!

Болестите и компликациите, които ни сполетяват, са предизвестие, че не се грижим добре за себе си, само че рядко умеем да разчитаме знаците и посланията на Господ.

Източник: Sanovnik

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР