Един баща винаги иска най-доброто за децата си, а когато

...
Един баща винаги иска най-доброто за децата си, а когато
Коментари Харесай

Бол издигна болната амбиция до ново ниво

Един татко постоянно желае най-хубавото за децата си, а когато стане дума за ЛаВар Бол, нещата просто се изкачват на напълно друго равнище. Бащата на избор №2 в тазгодишния Драфт Лонзо Бол има проект да спре най-малкия си наследник от учебно заведение, с цел да могат двамата да упражняват допустимо най-здраво и той да е подготвен за НБА.

Амбицията на ЛаВар е да трансформира ЛаМело в “най-добрият баскетболен състезател на всички времена”.

“Не мога да се занимавам със настоящия му треньор и с административните неща. Не желая нищо да разсейва Мело. Така че ще се образова у дома и ще го трансформира в най-хубавият баскетболен състезател на всички времена”, сподели баща Бол.

“Треньорът е нов и не го одобрявам изобщо. Мело ще играе за UCLA, само че не би трябвало да се занимава с тези празноглавци. Няма да го объркват повече. Нито треньорът, нито директорът”, продължава тирадата си по адрес на гимназия “Чино Хилс” амбициозният родител.

16-годишният ЛаМело би трябвало да приключи гимназия през 2019 година, а по-късно да прекара една година при колежаните преди да се впусне в професионалния баскетбол на равнище “НБА”.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР