Един баща се отказа от живота, след смъртта на своя

...
Един баща се отказа от живота, след смъртта на своя
Коментари Харесай

Почина бащата на убития Митко от Цалапица

" Един татко се отхвърли от живота, след гибелта на своя единствен наследник! Вече са дружно вечно! Почивай в мир Недялко Малинов! Кажи на Митко, че доста го обичам!!! "  

По непотвърдена информация през последните месеци Недялко Малинов е страдал от тежко заболяване.

В началото той беше един от дейните участници в митингите, проведени след убийството на Малинов, само че след това Недялко се появяваше все по-рядко на демонстрациите, най-вероятно поради здравословни проблеми.

За последното родителите на убития Митко са се видели във вторник, когато майка отишла при него в болничното заведение, заяви News.bg.

Това е станало след делото на на близнаците Борислав и Валентин Динкови, упрекнати в укривателство. Недялко си е отишъл в сряда.



Във вторник близнаците от Цалапица Валентин и Борислав Динкови бяха оставени в ареста от  Районния съд в Пловдив на фона на два митинга. С това дефинитивно бе обещано старт на делото за укривателство на тялото на убития 24-годишен Димитър Малинов от пловдивското село.

 

 

До вчерашното решение се стигна, откакто прокуратурата изиска събиране на нови доказателства, включително и разпит на Рангел Бизюрев, който е обвинен за убийството на 24-годишния Митко. 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР