Еди Мърфи позира с десетте си деца на семейна коледна

...
Еди Мърфи позира с десетте си деца на семейна коледна
Коментари Харесай

Горд баща: Еди Мърфи позира с 10-те си деца

Еди Мърфи театралничи с десетте си деца на фамилна коледна фотография. На нея е и новороденият му наследник Макс, в ръцете на годеницата на 57-годишния артист - Пейдж Бъчър.

Снимката е качена в Инстаграм от най-голямата щерка на артиста - Бриа Мърфи.

Еди Мърфи наподобява горделив и благополучен, държейки 2-годишната си дъщеричка Изи и заобиколен от синовете си: Ерик (29), Майлс (26) и Кристиян (28) и дъщерите Бриа (29), Шейн Одра (24), Зола Айви (19), Бела Захра (16), както и Ейнджъл (11) от връзката му с певицата Мел Би, която той дълги години отхвърляше да признае за свое дете.

Еди Мърфи и Пейдж Бъчър са дружно от 2012 година Макс Чарлз Мърфи е второто им дете, след дъщеричката Изи и носи името на умрелия от левкемия брат на Еди.

Пет от децата на многодетния холивудски артист са от някогашната му брачна половинка Никол, с която се раздели през 2006 година, двама от синовете му са от някогашната му другарка Полет Макнийли и един - от Тамара Худ.

В автобиографичната си книга „ Брутално почтена “, звездата от " Спайс гърлс " Мел Би разкрива и детайлности за връзката си с известния комедиант:

„ Бях същински, бясно, надълбоко влюбена в Еди. След като планирахме сватбата и аз забременях - имах вяра, че Еди искаше доста това дете. По-късно Еди бе загатнал пред публицист, че към този момент не сме дружно и че се съмнява, че той е бащата на детето ни – аз в никакъв случай не съм имала никакво подозрение за това. “

Еди Мърфи нееднократно е споделял, че обича всичките си деца и е благополучен да се грижи за тях, стига да не сменя памперси:

" Не променям памперси. Не ме бива в това. Ако аз се занимавах, щеше да е извънредно и нямаше да е почтено по отношение на детето ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР