Еди Хау вярва, че Арсенал е точно в микса за

...
Еди Хау вярва, че Арсенал е точно в микса за
Коментари Харесай

Еди Хоу има ясен фаворит за спечелването на титлата във Висшата лига - `Един от най-добрите отбори`

Еди Хау има вяра, че Арсенал е тъкмо в микса за продобиване на купата във Висшата лига, откакто неговият тим Нюкасъл беше надвит с 4-1 на Емирейтс в събота.

Отборът на Микел Артета сподели впечатляващо показване, с цел да се върне на две точки от водача Ливърпул и една точка зад втория Манчестър Сити. Това е шестата поредна победа на " артилеристите " във висшата лига, защото те гледат към историческа първа купа от 2004 година насам.

Автоголът на Свен Ботман и попадението на Кай Хаверц дадоха на Арсенал заслужена преднина на полувремето, преди Букайо Сака и Якуб Кивиор сложиха мача отвън обсега на втория интервал. Въпреки че някогашният полузащитник на " артилеристите " Джо Уилок си върна един късно за " свраките ", това се оказа единствено разтуха.

Когато го попитаха за пълномощията на Арсенал за купата, Хау сподели на beIN Sports: „ От края на играта би трябвало да кажа, че те са тъкмо в нея, в конкуренцията за купата. Те несъмнено са един от най-хубавите тимове играхме този сезон. "...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР