Еди Хърн, промоутър на световният шампион на IBF, IBO, WBA

...
Еди Хърн, промоутър на световният шампион на IBF, IBO, WBA
Коментари Харесай

Еди Хърн към екипа на Уайлдър: Опитайте се да сложите край на ш*****а ми империя и на мен

Еди Хърн, промоутър на международният първенец на IBF, IBO, WBA (супер) и WBO в тежка категория Антъни Джошуа, подлага на критика първенеца на WBC Дионтей Уайлдър и екипа му поради отхвърли им да одобряват съблазнителната оферта на DAZN.

Хърн и неговата компания Matchroom Sport работят с американската онлайн платоформа.

Еди Хърн се надяваше, че съглашението сред DAZN и Уайлдър ще приготви почвата за съединителен дуел с Джошуа през есента.

„ За страдание, изключително когато чуете вчерашните мнения на екипа на Уайлдър, разбирате, че те не се интересуват от неговите ползи, а от бизнеса. Само чуйте мненията на Шели за това, че ‘когато Уайлдър нокаутира Джошуа, империята на Matchroom ще завърши.’ Какво по- дяволите общо има това с империята на Matchroom? Опитваме се да организираме борба. Става дума за Антъни Джошуа и Дионтей Уайлдър, за боксьорите. Не можете да давате съвет на някого или да го напътствате, в случай че мислите за нечия организация или желаете нейния неуспех. Това няма значение. Става дума единствено за боксьорите. Не се тормозете за мен, тревожете се единствено за това по какъв начин да бъде проведена борбата, “ сподели Хърн пред телевизия IFL.

„ И във връзка този коментар, че в случай че Уайлдър нокаутира Антъни Джошуа, ще постави завършек на империята на Matchroom, ще постави завършек на шибаната империя. Давайте. Направете го. Направете го. Разорете ме. Нека Уайлдър нокаутира Антъни Джошуа. Сложете завършек на Еди Хърн. Направете го, не говорете единствено за това какво ще стане, направете го. Решението на Уайлдър в действителност ме разочарова. Решението му ме разочарова и ме озадачава. Но най-важното и прелестно нещо е, че почитателите в този момент научиха истината. А когато прочетата отговорите на Уайлдър към постовете му, почитателите към този момент стартират да разсъждават и споделят:’Мамка му, той не е желал борбата от самото начало.

И най- тъжното е, че даже не мисля, че нещо зависи от Дионтей. Просто му споделят какво да прави или му промиват мозъка по какъв начин да постъпи. Тъжно е, тъй като омразата е толкоз дълбока, че хората не помнят каква в действителност е работата им. Моята работа е да осигуря най-хубавите благоприятни условия за моя клиент и няма да разреша никакви персонални взаимоотношения, каквато и да е злост, да не ми попречи на това.

Мислите ли, че ще изгубя съня си поради Шели Уинкъл и Ал Хаймън? Те не значат нищо за мен в живота ми. Онова, което за мен има значение е Антъни Джошуа да стане неоспорим първенец. Разликата сред Уайлдър и Джошуа е, че „ ЕйДжей “ е моят началник, до момента в който е неговия екип е тъкмо противоположното. Ал Хаймън е началник на Уайлдър. “

fight-bg.com
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР