Еди Хърн посочи два потенциални двубоя, които биха могли да

...
Еди Хърн посочи два потенциални двубоя, които биха могли да
Коментари Харесай

Хърн разкри два възможни съперника за следващия бой на Канело

Еди Хърн уточни два евентуални дуела, които биха могли да бъдат последващи за Саул Канело Алварес след впечатляващата му победа над Джермел Чарло преди седмица. Преди безспорния дуел в суперсредна категория в T-Mobile Arena се появиха спекулации, че братът близнак на Чарло - Джермал, може да е идващият, който ще се изправи против мексиканската икона.

Хърн обаче изясни пред канала на Matchroom Boxing в YouTube, че счита, че концепцията за това е " мъртва ", защото представянето на Джермел в съботната вечер е било толкоз невдъхновяващо. Вместо това той назова имената на Дейвид Бенавидес и Терънс Крофърд, които биха могли да се изправят против Алварес, само че добави, че не е сигурен, че разликата в тежестта за дуела с Крофърд може да бъде преодоляна.

" Мисля, че мислеха да създадат идващия дуел с брата на Чарло. Но съгласно мен този дуел към този момент е мъртъв “, разгласи Хърн. „ Вероятно са си мислели, че първият пердах ще бъде добър и оспорван, може би малко противоречив, а по-късно братът ще влезе за една страхотна история. Но кой желае да види това в този момент? "

" Мисля, че Бенавидес е огромна борба. След това се приказва за Крофърд, само че аз не мога да го видя. Не мога да видя Канело да влезе в категория под 168 паунда (суперсредна). И не съм сигурен, че Крофърд ще се качи до 168, само че въпреки това, той към този момент е в преклонна възраст и евентуално си мисли, че желае да продължи да получава тези огромни чекове. Така че ще забележим. "

След три неубедителни представяния на кръга, Канело изглеждаше доста по-близко до най-хубавите си представяния против Чарло, напомняйки на боксовия свят за какво се трансформира в една от най-голямата звезда в спорта.

Феновете в обществените мрежи упорстват той да се бие с Бенавидес идващия път, като мнозина са на мнение, че " Мексиканското страшилище " е най-трудният му тест в суперсредна.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР