Еди Хърн подготвя чудовищно шоу в Абу Даби през лятото

...
Еди Хърн подготвя чудовищно шоу в Абу Даби през лятото
Коментари Харесай

Хърн готви чудовищно шоу с Уайлдър, Руис и Пакяо

Еди Хърн приготвя чудовищно шоу в Абу Даби през лятото с присъединяване на Дионтей Уайлдър и Мани Пакяо. Промоутърът се стреми към събитие на 3 юни и разкри пред Boxing Social, че договарянията са в ход. Той се надява, че в главния мач Уайлдър ще се изправи против Анди Руис.

WBC подреди на двамата да вземат участие във заключителен елиминатор, с цел да дефинира наложителния кандидат за пояса на Тайсън Фюри в тежка кагегория. 37-годишният Уайлдър се завърна на кръга с унищожителен нокаут на Робърт Хелениус през октомври и е подготвен да се изправи против Руис, макар спекулациите, които го свързват с пердах против Антъни Джошуа.

Хърн също има предпочитание неговият войник Конър Бен да се завърне на кръга против боксовата легенда Мани Пакяо. 26-годишният Бен получи назад лиценза да се бие от WBC, след абсурда с проваления допинг тест. Бен към момента няма право да се боксира във Англия, заради което борбата в Абу Даби беше разисквана и се организираха договаряния с Пакяо

Филипинецът е подготвен да се завърне на кръга, откакто се провали в опита си да стане президент на родината си. Пакяо се отдръпна публично от бокса през август 2021 година след проваляне от Йорданис Угас.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР