Еди Джордан казва, че вече няма да се доверява“ на

...
Еди Джордан казва, че вече няма да се доверява“ на
Коментари Харесай

Люис Хамилтън губи доверието на ветерана от Формула 1, тъй като надеждата за битката за титлата на Макс Верстапен избледнява

Еди Джордан споделя, че към този момент няма да „ се доверява “ на Луис Хамилтън, че има всичко належащо, с цел да победи Макс Верстапен за купата във Формула 1.

Хамилтън е най-успешният водач, който спортът в миналото е виждал. Неговите седем международни трофеи се съпоставят единствено с Михаел Шумахер, до момента в който неговите 103 победи в надпревари го слагат с 12 пред легендата на немския моторен спорт.

Но той не е вкусвал победа повече от две години, когато Мерцедес не е на върха на силите си. Вместо това, Ред Бул ръководи конкуренцията и Верстапен е в серия от извоювани трофеи от три сезона - холандецът също е любимец да го направи четири следващи до края на идната акция.

Джордан е някогашен притежател на тим F1 и е работил с някои топ звезди. Той направи дебюта на Шумахер в едно съревнование през 1991 година, преди да подпише с Бенетон и напомни няколко други, до момента в който дава присъдата си за Верстапен.

„ Вече претърпях доста. Още след първите проби на Силвърстоун за Михаел беше яс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР