Едгар Кейси (1877-1945 година) е американски мистик и медиум, който

...
Едгар Кейси (1877-1945 година) е американски мистик и медиум, който
Коментари Харесай

Най-известните предсказания на Едгар Кейси

Едгар Кейси (1877-1945 година) е американски мистик и медиум, който е прочут със своите " спонтанни положения на транс на съзнанието ", по време на които дава предсказания и прави диагнози за здравето на хората.

През своя живот Едгар Кейси прави над 14 000 сесии в транс положение, в които дава информация по отношение на разнообразни тематики като здраве, рехабилитация, реинкарнация, свръхчувствителност и предсказания за бъдещето. Те могат да бъдат потребни на света и да се замислят тези, които биха могли да дадат своя принос за международното богатство.

Ето някои от най-известните предсказания на Едгар Кейси:

Предсказание на Едгар Кейси за Атлантида

Кейси даде подробни описания за изчезналата цивилизация на Атлантида, представяйки я като високо развита, само че с планове за власт и операции. Той предизвести, че в случай че хората не научат от грешките на Атлантида, сходни произшествия могат да се повторят.

Предсказания на Едгар Кейси за здраве

Кейси извършваше диагнози и предсказваше евентуални здравословни проблеми при хората, които го посещаваха. Неговите предсказания включваха откриването на здравословни проблеми като рак, преди да бъдат открити със модерни медицински способи.

Предсказания на Кейси за бъдещи събития

 Най-известните предсказания на Едгар Кейси

Кейси направи няколко предсказания по отношение на международни събития и научни открития. Например, той предвидя потреблението на лазери за медицински цели, съществуването на нафта в Аляска и присъединяване на Съединените щати във Втората международна война.

Предсказания за рехабилитация

Кейси предоставяше информация по отношение на способи на рехабилитация и лекуване за разнообразни здравословни проблеми. Това включваше и предложение на диети, хранителни добавки и други натурални способи на лекуване.

Важно е да отбележим, че доста от предсказанията на Едгар Кейси не са били научно доказани и се преглеждат като предмет на спекулации и субективни тълкувания измежду разнообразни източници. Нещо повече, някои от предсказанията му не са се сбъднали или са били спорни.

Винаги е добре да се запознаете с другите гледни точки и да употребявате сериозно мислене при оценката на сходни предсказания и изказвания. Не се задълбочавайте и не вземайте всичко за истина. Важно е да се замислим над персоналните си каузи и да сътворим най-хубавото за личния ни живот и богатство.

Вижте още:

- Добрите пророчества на Едгар Кейси;

- Едгар Кейси за силата на камъните и кристалите;

- Едгар Кейси - спящият оракул и ясновидец

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР