“Едерсон ни спаси на няколко пъти. Миналата седмица ние загубихме

...
“Едерсон ни спаси на няколко пъти. Миналата седмица ние загубихме
Коментари Харесай

Гуардиола: Да, наистина искахме да спечелим

“Едерсон ни избави на няколко пъти. Миналата седмица ние загубихме на дузпи, само че този път спечелихме. Не беше елементарно на край като този за Коул Палмър, само че той се оправи по великолепен метод. След първите минути през второто полувреме, ние намерихме по какъв начин да си подаваме и започнахме да направляваме играта повече ", съобщи мениджърът на Манчестър Сити Хосеп Гуардиола след триумфа с дузпи против Севиля за Суперкупата на Европа.

" Към края отбелязахме и в заключителните минути почувствахме, че тимът, който можеше да означи, бяхме ние. Ако Севиля бяха отбелязали втори гол, може би щеше да стане невероятно за нас. Те имат изключителни играчи и страховит вратар. В предишното съм имал възприятието, че печеленето на доста титли води до губенето на мотивация.

Но през днешния ден нямах това възприятие. Ние в действителност искахме да спечелим трофея. Ние пропуснахме едно отличие, което можеше да приключи цялостния цикъл, само че пък и идващото следва (б. Р. - Световното клубно първенство) ”, добави Гуардиола.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР