Едър италиански магданоз Едрият италиански магданоз е по-вкусен и с

...
Едър италиански магданоз Едрият италиански магданоз е по-вкусен и с
Коментари Харесай

Седем билки, които можем да отглеждаме вкъщи

Едър италиански магданоз

Едрият италиански магданоз е по-вкусен и с по-плоски листа от другите сортове. Отглеждана у дома, тази фалшификация израства като огромен шубрак и създава доста листа. Вижте повече в канала „ Баба знае” на Vbox7.com.

За крепко сърце, красива кожа и доста хранително - авокадото

Шипката - царицата на билките

Лечебните изгоди на аронията

Ползи от тази "свещена билка " от времето на Хипократ - исоп

Розмарин

Друга типична за Средиземноморието билка е розмаринът. Той е доста подобаващ като фалшификация за меса и зеленчуци. Благоуханните листа на розмарина го вършат положително допълнение и към букетите с цветя.

Градински чай

Градинският чай може да доближи 60-90 см височина и 60 см широчина, в случай че се отглежда в домашни условия. Тази ароматна билка, с изключение на за запарване, може да се употребява като фалшификация за меса, сосове и ястия със зеленчуци.

Маточина

Друга известна със мощния си мирис билка е маточината. Тя се ползва за чай или като добавка към вана за успокоителен резултат. Маточината елементарно израства до височина към 60 см.

Лавандула

Ако обичаме ароматизирани с лавандула сапуни и свещи, можем да се опитаме да си отгледаме сами устойчивата на ниски температури британска лавандула Отглежда се елементарно в саксии.

Едър италиански босилек

Босилекът е известна фалшификация, която се употребява в доста италиански ястия - пици, салати, сос "Песто ". Като за начало, можем да отглеждаме босилека от семена у дома, а по-късно да го пресеем в градината.

Исоп

Исопът е фалшификация с ароматни листа, които се употребяват за овкусяване на сезонни супи, салати, ликьори и яхнии. Подобно на розмарина, билката може да порасне с размера на дребен шубрак.

Следете ни на всички места и когато и да е с мобилното приложение на Vesti.bg. Можете да го изтеглите от Гугъл Play и AppStore.

За още вести харесайте страницата ни във Фейсбук ТУК
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР