е започнала да приема на работа граждани на Великобритания, родени

...
е започнала да приема на работа граждани на Великобритания, родени
Коментари Харесай

Британското разузнаване промени изискванията за нови служители

е почнала да приема на работа жители на Англия, родени отвън нейната територия. По този метод тя ще си подсигурява разнообразие, заяви вестник „ Таймс “, базирайки се на държавен източник.
Според до момента настоящите правила за кадрови асортимент, чиновници на разузнаването можеха да станат само жители, родени на територията на.
Подобна кадрова политика ще разреши да се увеличи успеваемостта на работата на MI6 и да се привлекат чиновници „ с друг вид мислене “, а освен хора, които разсъждават еднообразно, твърди изданието.
 Шефът на МИ6 предизвести Путин да внимава Шефът на МИ6 предизвести Путин да внимава
Шефът на английското външно разузнаване МИ6 Алекс Йънгър предизвести Владимир Путин, че Лондон повече няма да приема думата на Кремъл, т...
Със сътрудници с разнообразни биографии службата би могла да стане по-ефективна в региона на разузнаването, твърди източник от MI6.
Вестникът оповестява също, че според от длъжността, за която кандидатства евентуалният шпионин, може да му се наложи да се откаже от второто си поданство.
Тази стъпка е продължение на политиката на някогашния началник на службата Алекс Йънгър за разширение на кадровия състав. През 2018 година той анулира правилото, съгласно което чиновници на разузнаването могат да станат единствено британци, на които и двамата родители са жители на кралицата. Това условие лишаваше децата на мигранти с английско поданство от опцията да работят в специфичните служби.
Освен това е свалена и възрастовата граница от 21 на 18 години, с цел да бъде MI6 в челните редици на световната софтуерна конкуренция.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР