е в добра компания.В края на краищата певецът на Yummy

...
е в добра компания.В края на краищата певецът на Yummy
Коментари Харесай

Снимката на Хейли Бийбър на Джъстин Бийбър в леглото е по-сладка от праскови

е в добра компания.

В края на краищата артистът на " Yummy " беше завит с едно от кучетата си на откровена фотография споделено от  на 3 април.

Както е показано в Instagram Story на модела, Джъстин лежи в леглото без риза, до момента в който люлее малко бяло кученце в ръцете си. И 30-годишният – който е куче татко на две малтийски йоркита на име Оскар и Прасенце Лу – и неговият окосмен другар изглеждаха заспали.

И в случай че това не ви накара да се усмихнете, Хейли разгласява още една моментна фотография на тяхното куче, седнало на зелена поляна, гледащо на открито към слънчевата светлина.

Публикациите пристигнаха месец откакто създателят на Роуд приключи спекулациите, че бракът й е на камък. Докато празнуваше 30-ия рожден ден на брачна половинка си на 1 март, Хейли написа в Instagram: „ Думите в никакъв случай не биха могли да опишат същински хубостта на това, което си. “

Тя добави за Джъстин, за който се омъжи през 2018 година, преди да се омъжи още веднъж на идната година, „ Любовта на живота ми, за цялостен живот. “...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР