е универсален играч, но се изхабява като сапуна в банята

...
е универсален играч, но се изхабява като сапуна в банята
Коментари Харесай

Кирил Добрев: БСП е универсален играч, но се изхабява като сапуна в банята


е повсеместен състезател, само че се изхабява като сапуна в банята и след всики ще става все по-малка партия. Това сподели в предаването „ Лице в лице “ Кирил Добрев от за опцията за сформиране на държавно управление още с първия мандат в идващото 49-ото Народно заседание.

Социалистът с ексцентрично мислене изясни, че „ се разми в политическия живот – тя беше сътрудник и с, и с „ “, и с десните партии, само че може да бъде и с “.

„ Ако върнем времето обратно – може би с към две години, и някой беше предложил на да направи среща с и Мустафа Карадайъ по значими за страната въпроси, тя би споделила, че в никакъв случай не би със задкулисието “, изясни той.

От думите на Кирил Добрев стана ясно още, че в случай че се е опитвала да промени модела, то през днешния ден българите са видели една добра и градивна среща.

„ Двете страни знаят по какъв начин да се ухажват между тях. Връзката сред и е от дълго време. Тя стартира с „ Ела да се разберем като мъже “ и приключи през днешния ден с „ Ако си мъж, ела на срещата “. По всичко проличава, че ще търси смяна в неговите ръководещи органи, с цел да може да работи с “, посочи още Добрев.

Той напомни, че на 11 февруари следва конгрес на. „ Препоръчват ѝ да предложи на делегатите да падне мораториума, обвързван със “, сподели още Кирил Добрев. Социалистът с ексцентрично мислене съобщи, че някак по какъв начин една 130-годишна партия да бъде унижена още повече от това, което се е случило през последните години. Той акцентира, че е едни добър президент, който се грижи компанията му да получава положителни доходи.

„ не е компания, а партия. Тя е един неприятен водач. Когато за теб са дали своят вот един милион гласоподаватели преди две години, а през днешния ден гласоподават единствено 200 000, това значи, че нямаш никаква стойност в. Надявам се да бях явен “, регистрира Кирил Добрев. Той напомни, че преди година и половина е претендирала за властта, а през днешния ден е една малко партия, ухажвана и от ляво, и от дясно.

„ Когато се превърнеш в гарнитура на едно главно ядене, когато си пържени картофки или оризче, можеш да си гарнитура както на свинска пържола, по този начин и на телешко бон филе “, съобщи още Кирил Добрев.

Вижте какво още сподели той за връзките сред и президента Румен Радев и опцията за разрешаване на политическата рецесия.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР