е удобен партньор за другите политически сили, защото ние

...
 е удобен партньор за другите политически сили, защото ние
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Единственият вариант да управляваме с ГЕРБ е да ги вземем като патерица

" " е комфортен сътрудник за другите политически сили, тъй като ние сме единствената класическа политическа организация в България. Имаме идеология, имаме правила и ги съблюдаваме. При нас няма политически лобита, няма стопански ползи, няма непознато посолство, което да ни управлява. Единственото, което стои зад нас и имаме обвързване да съблюдаваме, е обещанията пред гласоподавателите и нашата стратегия. Ние сме единствената политическа организация. Другите обслужват Американското посолство. Това сподели водачът на " "  Костадин Костадинов в предаването " Денят ON AIR ".

По думите му глобите против Руската федерация убиват българската стопанска система и българските бизнесмени, а членството ни в НАТО е рисково за българската национална сигурност - разоръжава българската войска, която съгласно него е в трагично положение.

" Ние до момента не сме канили нито веднъж на диалози. Винаги те са ни канили. Единственият вид да управляваме с е да вземем като патерица ", съобщи Костадинов пред Bulgaria ON AIR.

Лидерът на " " уточни, че министър-председател Марио Драгин не е добър вид.

" Нашата разпадаща се страна има потребност от крепко и мощно ръководство, от един център на властта. В българските жители е решението на политическата рецесия - това е рецесия на колониалното статукво, което сега се разпада ", добави Костадинов.

Той е на мнение, че обединението ПП-ДБ съществува напук и ще се яви дружно на изборите, тъй като по настрана не могат да влязат в Народното събрание.

" Мразят се между тях. също не са застраховани от сходна рецесия. При тях също има спад на гласовете. Никога не е гласувала хомогенно. Истината е, че вътре в Пеевски има лоби. Ние се борим за болшинство, тъй като това би трябвало да е задачата на всяка една партия. 

Костадинов разяснява и решението на Върховния административен съд (ВАС) Централната изборна комисия (ЦИК) да впише " Движение за права и свободи - Ново начало " на Делян Пеевски.

" Върховен административен съд сподели, че е благосъстоятелност на Пеевски. Хората, които взеха това решение, би трябвало да бъдат задържани. Това е срам за държавната ни правосъдна система ", сподели водачът на ". "

По думите му ПП-ДБ служат за подбив в Народното събрание.

" Борисов продължава да ги доубива. И те желаят да ръководят с, за тях е комфортно. Заради това има рецесия на доверието - хората виждат, че са се наместили субекти, които не могат да дадат безапелационен отговор и на това какъв брой е часът. Хората не излизат да гласоподават, тъй като виждат нерешителни и детски от едната страна, от другата - крадци и нарушители ", разяснява Костадинов.

Той изясни, че законопроектът, препоръчан от " " за непознатите сътрудници, е едно към едно с американския подобен - основан е на американския закон FARA (Foreign Agents Registration Act), признат през 1938 година в Съединени американски щати. По думите му съветският също е преписан от американския.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР