е убеден, че създаденото от САЩ най-ново оръжие с голяма

...
е убеден, че създаденото от САЩ най-ново оръжие с голяма
Коментари Харесай

Тръмп се надява новата супер ракета никога да не бъде използвана

е уверен, че основаното от Съединени американски щати най-ново оръжие с огромна степен на възможност в никакъв случай няма да задействано, тъй като е задоволително, че го има. Възпиращо е самото му битие, съгласно американския президент, оповестява БГНЕС.
На избирателен протест във Флорида той повтори тезата си, че всички страни завиждали на Съединени американски щати за това оръжие. „ Нито една страна в света няма оръжието, което ние имаме ”, акцентира Тръмп пред своите последователи.
 Съединени американски щати стартират тествания на междуконтитентална балистична ракета Съединени американски щати стартират тествания на междуконтитентална балистична ракета
В сряда Военновъздушните сили на Съединени американски щати ще правят тестово изстрелване на междуконтитенталната балистична ракета „ Минътмен III&ldq...
„ В аудиторията тук има доста религиозни хора. Молете се на Бога да не ни се постанова да го използваме. И по-вероятно е, че в никакъв случай няма да ни се наложи да го използваме, откакто го имаме ”, сподели Тръмп.
В средата на май президентът заявяваше, че Вашингтон създава " ". По думите му създаваната от Съединени американски щати ракета ще бъде „ най-бързата в света ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР