е регистрирал сериозен интерес към футболиста на Ювентус Пауло Дибала,

...
е регистрирал сериозен интерес към футболиста на Ювентус Пауло Дибала,
Коментари Харесай

Ливърпул "ръчка" Дибала за лятото

е записал сериозен интерес към футболиста на Ювентус Пауло Дибала, твърди британската преса. Бившият нападател на Палермо е свободен да приказва с тимове отвън Италия, откакто е във финалните шест месеца по своя контракт с „ бианконерите “, а евентуално възобновяване на договора с клуба от Торино наподобява, че няма да има.
Всички тимове от Топ 6 в елита на Англия имат интерес да вземат Дибала през лятото, само че като че ли на първо време от всички е Ливърпул съгласно The Mirror. Причината за това е, че мърсисайдци желаят да прекроят атакуващите си варианти заради изтичащите контракти на Садио Мане, Роберто Фирмино и Мохамед Салах.
Очакванията са най-малко двама от тримата да изоставен „ Анфийлд “ през това или идващото лято, а най-вероятно да остане в тима на Юрген Клоп е египетският нападател. Според медията Дибала е провел диалози с шефовете на Юве за нов контракт, само че параметрите по контракта не са устроили аржентинеца, който се е чул и с управлението на Ливърпул.
28-годишният футболист има 11 гола и четири асистенции в 23 мача за тима на Масимилиано Алегри през този сезон, а във вторник се появи от пейката за Аржентина при триумфа с 1:0 против Колумбия в международна подготовка.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР