е повече от потресаваща - тя създава един от най-печелившите

...
е повече от потресаваща - тя създава един от най-печелившите
Коментари Харесай

Семейството на Гризелда Бланко съди София Вергара и Netflix зарад...

е повече от потресаваща - тя основава един от най-печелившите наркокартели в историята и става първата жена нарушител, натрупала положение от милиарди долари.

Синът на Бланко, Майкъл Корлеоне Бланко, и брачната половинка му Мари Бланко - разпознати в жалбата като Майкъл Сепулведабланко и Мари Сепулведабланко - заведоха дело в сряда в съда на окръг Маями-Дейд във Флорида. Синът на баронесата, който издава книга за майка си, упреква основателите на шоуто, че са употребявали неиздадената му към момента " художествена литературна творба, с цел да опишат житейската история на него и майка му Гризелда Бланко де Трухильо “, без позволение или цитиране. 

От TMZ, които първи оповестиха новината, пишат, че синът на Гризелда, Майкъл, от години е давал изявленията на хора, които явно са се опитвали да се доберат до неговата история и тази на майка му с концепцията да я филмират. Според изказванията на Майкъл, интервютата си той е давал сред 2009 година до 2022 година Синът на Гризелда прецизира също, че хората, с които е разговарял, са желали по историята да има както сериал, по този начин и книга. Освен това са възнамерявали да осъществят концепциите си още през 2016 година По-късно чак обаче те са му споделили, че Netflix демонстрират интерес. Но и че не са желали да употребяват нито една от детайлностите от интервютата, които към този момент е дал.

Засега изказване от страна на София Вергара и Netflix няма. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР