е незаконен. Това е решението и на втора инстанция на

...
е незаконен. Това е решението и на втора инстанция на
Коментари Харесай

Арестът на Борисов е незаконен, отсече и втора инстанция

е противозаконен . Това е решението и на втора инстанция на Софийския административен съд .

С решението се удостоверява първото присъждане. През март месец Министерство на вътрешните работи арестува водача на ГЕРБ, тогава в съпротива, Бойко Борисов в Банкя. В рамките на интервенцията бяха задържани и някогашният финансов министър Владислав Горанов, както и ПР на Борисов Севделина Арнаудова

Прокуратурата обаче разгласи, че, въз основа на които би могла да повдигне обвинявания и  тримата арестувани престояха в ареста на Националната полиция под едно денонощие.

Разпореденото задържане на Бойко Борисов " не покрива стандарта за непроизволност и правда ", гласи решението на магистратите. Освен това служителите на реда са нарушили Европейската спогодба за правата на индивида, която изисква арестувания неотложно да бъде известен за аргументите за ареста.

против Министерство на вътрешните работи за противозаконното си задържане, само че от столичната дирекция апелираха решението на първата инстанция. На първа инстанция за противозаконни бяха оповестени и и Арнаудова., че Министерство на вътрешните работи няма да отдръпна жалбите, подадени по време на предходния министър Бойко Рашков, макар че самият.

Столична дирекция на вътрешните работи пък ще би трябвало да заплати разноските по делото в размер на 480 лева плюс държавната такса в размер на 70 лева
 Рашков заподозря напън върху наследника му в Министерство на вътрешните работи
Рашков заподозря напън върху наследника му в Министерство на вътрешните работи

Има " корупционно гнездо " в МВР-дирекция, обвързвана със собствеността
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР