е неразделна част от Азербайджан, заяви в неделя руският президент

...
е неразделна част от Азербайджан, заяви в неделя руският президент
Коментари Харесай

Путин: Нагорни Карабах е неразделна част от Азербайджан

е неразделна част от Азербайджан, съобщи в неделя съветският президент.
Пред телевизия „ Россия 1 ” той съобщи, че фактът, че Армения не е признала суверенитета на окупирания Нагорни Карабах, е доказателство, че регионът е неделима част от азербайджанската територия, написа „ Сабах ”.
 Турция упрекна НАТО и Европейски Съюз в липса на оферти за разрешаване на спор в Нагорни Карабах Турция упрекна НАТО и Европейски Съюз в липса на оферти за разрешаване на спор в Нагорни Карабах
НАТО и Европейски Съюз не показаха съответни оферти за преустановяване на военния спор в Нагорни Карабах, до момента в който Руската федерация и Турция...
Руският президент означи, че отводът на и съседите да признаят окупираната територия и интернационалното право поддържат азербайджанската легитимност в региона.
Позовавайки се на Организацията на контракта за групова сигурност (ОДКС), Путин съобщи, че пактът предлага взаимна помощ при положение на нахлуване на територията на държава-членка, само че такова не е осъществено против арменска територия от страна на, което значи, че Русия не е имала право да се намеси.
Президентът означи също, че Москва е изпълнила уговорките си като част от рамката за военно-техническо съдействие с Ереван.
„ Мога да ви уверя, че Ереван не се усещаше зарязан и Русия направи всичко належащо това да не се случи ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР