е неизбежен, защото трябва да се прекъснат всички вериги на

...
е неизбежен, защото трябва да се прекъснат всички вериги на
Коментари Харесай

Проф. Добрин Василев: Локдаунът е неизбежен

е неминуем, тъй като би трябвало да се пресечен всички вериги на предаване на Коронавирус инфекцията. Това съобщи кардиологът проф. Добрин Василев пред Би Ти Ви.

По думите му това е остаряло предписание и колкото и да се опитваме да го модифицираме няма да избягаме от него, в случай че не приемем високата смъртност, която имаме сега и която може още да нарасне, в случай че не се вкара локдаун.
 Проф. Иво Петров: Пълният локдаун е единственото избавление от обстановката Проф. Иво Петров: Пълният локдаун е единственото избавление от обстановката
" Време е за крути ограничения, които да могат да спасят най-малко част от хората, които биха могли да бъдат избавени. Пълният локдаун е единственот...

" Това са хора, които не желаят те и децата им да се имунизират, не желаят да бъдат тествани, не желаят никакви ограничавания. Те желаят да си живеят „ обикновено “, каквото и да значи тази дума. Това няма по какъв начин да стане ", по този начин Василев разяснява възможния митинг на родители, които не желаят децата им да бъдат тествани два път седмично, с цел да се върнат в клас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР