Е, не можем да отречем, че няма нищо по-грозно от

...
Е, не можем да отречем, че няма нищо по-грозно от
Коментари Харесай

Лесни начини да прикриете празните ъгли и кътчета във вашия дом

Е, не можем да отречем, че няма нищо по-грозно от празните ъгли и кътчета в дома. Те освен губят пространството, само че също нарушават целия фон. Същевременно вършат външния тип на стаята да наподобява не изключително хубав.

Всъщност вашият домакински фон е недовършен, до момента в който не покриете мъдро всички ъгли в дома си. Оправянето им обаче ви наподобява като предизвикателна задача? Е, към този момент не. Фиксирането с интелигентни елементи и внасянето на детайли могат да ви оказват помощ да употребявате вярно вашето пространство. Така доста елементарно ще трансфорат всеки ъгъл във вашето жилище в прелестен за окото и изящен тип.

Предлагаме ви няколко хрумвания по какъв начин да прикриете тези празните ъгли и кътчета в дома си. Така ще можете да да увеличите оптимално пространството и да подобрите външния му тип.

Създайте успокояващи зелени кътчета.

Добавете ново измерение към дома си със зелени кашпи и същински цветя. Растенията освен оформят най-неприятния ъгъл на вашия дом по най-елегантния метод. Те също подмладяват мозъка, тялото и душата ви с освежаващи цветове и текстури. Един от най-хубавите способи да наблегнете декора на вашето пространство са растенията. Внасяйки ги в дома си, ще скриете ловко празните покрай леглото или дивана. Можете също по този начин да украсите скучната масичка за кафе или масата за хранене с дребни бели вази с растения. Ако пък прецените, може също да ги преместите в коридорите или до входната врата. Това ще донесе изблик на грациозност.

Създайте работно пространство.

Ако имате огромен ъгъл в къщата си, който просто не желаете да губите, тогава го превърнете в грациозен домакински офис. Там ще можете просто да седнете и да работите по дребните си професионални отговорности или да четете книги. Всичко, което би трябвало да извършите, е просто да поставите инсталиран на стената рафт за вашия преносим компютър. Освен това над него можете също да залепите някои дървени части или геометрични фигури. Така ще извършите задоволително място за прибавяне на някои писалищен материали, книги или бележници. Можете изцяло да измененията изцяло тип на този ъгъл. Това може да стане с минимални артистични детайли като мотивационни плакати, рамки и картини. Бързо това може да се трансформира в обичаното ви място за работа.

Превърнете някой от празните ъгли в минибар или място за кафе.

Може да превърнете свободен ъгъл в минибар или място, където да пиете утринното си кафе. Това  е различен занимателен метод да го покриете като експерт. Този освежен досега ъгъл се трансформира в идеално място за всичките ви скъпоценни стъклени съдове. Но също по този начин поразява гостите ви и ги кара да желаят същото и в техния дом. Включете палав цвят, няколко дървени подноса, многообразие от стъклени вази, чаши за кафе или буркани. Сложете малко плодове и мини зелени растения за прелестен тип. Дайте място на някои огледални артефакти за спомагателен жанр.

Заложете на акцентни детайли на осветлението.

Въвеждането на пластове от светлини в празните ъгли на вашия дом е един от хитрите способи да озарите целия фон. Многопластовото осветяване подсигурява, че вашият интериор в никакъв случай няма да стане тъмен. Хубавото е, че можете да избирате от доста варианти, предлагани на пазара съгласно вашето пространство. Високите висулки и другите типове лампи допълват излъчването на цялото помещение. Освен това те вдъхват детайл на дружелюбие в пространството.

Тези препоръки ще ви обезпечат добре проведен дом, без да вършиме компромис с нюх и великолепие. Запишете си бележките от написаните нагоре инструкции и започнете да действате. Преди това обаче би трябвало да знаете нещо. Винаги имайте поради празните ъгли в дома ви и цялостното пространство на жилището, преди да планирате каквото и да е. За да инвестирате в детайли за домакински фон първо би трябвало да помислите какво тъкмо би пасвало най-добре в жилището ви.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР