Е нджи Касабие определено разбира от здравословно хранене и правилен

...
Е нджи Касабие определено разбира от здравословно хранене и правилен
Коментари Харесай

Енджи Касабие сподели най-голямата си тайна за младост

Е нджи Касабие несъмнено схваща от здравословно хранене и верен метод на живот и може да научим потребни неща от нея. Ето за какво препоръките ѝ са скъпи - в случай че ги съблюдаваме, може да изглеждаме и да се усещаме отлично, описват от канала във.

Едно от най-важните неща, с цел да сме детоксикирани, както и да имаме чиста и хубава кожа, е... водата. Енджи показа в "На кафе ", че човек не може да прекали с приема на вода, тъй като всеки организъм е привикнал с несъмнено количество, което въпреки всичко не би трябвало да е прекомерно малко.

"Задължително ни би трябвало от 30 до 50 ml вода на кг тегло. Ако сме 50 кг, то би трябвало да одобряваме най-малко литър и половина вода дневно. Аз персонално пия по два литра и половина всекидневно ", споделя Енджи и добавя, че клетките в тялото се освежават най-вече с вода.

Енджи искрено съобщи, че тя не влага най-вече средства в облекла и коли, а най-вече в здравето си. "Аз съм над 30 години и се старая оптимално да запазя визията си. Инвестирам в това, което ще ми бъде потребно, само че не в този момент, а след 20 години, с цел да наподобявам най-добре ", споделя още.

Красивата диетоложка показа също, че една жена има класа тогава, когато почита близките. Една жена се дефинира за класна, когато: "Не се срами от това, което прави, не желае да бъде в обувките на различен. Трябва да се гордеем с това, което сме и няма значение по какъв начин изглеждаме и какво притежаваме ", споделя още Касабие, която застава твърдо зад вътрешната настройка, която ни прави красиви извън.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР