Е, може би по-рядко я виждаме да съобщава прогнозата за

...
Е, може би по-рядко я виждаме да съобщава прогнозата за
Коментари Харесай

Как бТВ стана Натали ТВ и защо красивата синоптичка е навсякъде

Е, може би по-рядко я виждаме да оповестява прогнозата за времето, само че за сметка на това я виждаме в куп други излъчвания и реклами 

Синоптичката Натали Трифонова е на всички места. Е, може би по-рядко я виждаме да оповестява прогнозата за времето, само че за сметка на това програмата на bTV стана нещо като Натали TV. В обществените мрежи ситуацията е сходно. Натали взе участие във от ден на ден рекламни клипове, като последният подобен я събира не с кого да е, а с фамозния финансист Левон Хампарцумян.

Рекламата е на верига заведения за хранене и в нея вземат участие освен те, а и пианистът Евгени Генчев от “Ергенът ” 2, както и актрисата и модел Диляна Попова.Във видеото Хампарцумян готви, Натали пита за рецептата, а така наречен Ергени отбелязва, че финансистът несъмнено е впечатлявал доста дами не с портфейла си, а с кулинарните си умения.

“И мъже. Но не се възползвам ”, дава отговор Левон.Появиха се мнения, че присъединяване на Хампарцумян в реклама несъмнено коства колкото това на Христо Стоичков, в случай че не е станал притежател на известните заведения за хранене.

Освен в този любопитен клип, Натали Трифонова се появи тази седмица и в “Аз обичам България ”. Там тя украси пулта на Кедъра дружно с Филип Аврамов и се опъна крепко на Сашо Кадиев и тима му с Папи Ханс и Елена от “Ергенът ” 2.След първичните рецензии, феновете към този момент се радват на предаването и го намират за потребно и занимателно. Все отново някои не престават да намират водещата Алекс Сърчаджиева за несъответствуваща за патриотично предаване.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР