е много некомпетентно изработена. В нея са пропуснати редица сектори

...
е много некомпетентно изработена. В нея са пропуснати редица сектори
Коментари Харесай

ГЕРБ не харесва декларацията на ПП заради липса на магистрали, чака трети мандат

е доста некадърно направена. В нея са пропуснати редица браншове - районно развиване, " най-много автомагистрали, пътища, мостове " и други като спорт, просвета, стопанска система, миграция, битова престъпност, битка с корупцията.

Това разяснява пред Нова телевизия Десислава Атанасова, ръководител на парламентарната група на ГЕРБ. Тя подлага на критика и неналичието на конструкция на кабинет в декларацията на Политическа партия.

Няма да подкрепим втория мандат на " Продължаваме промяната ". Те нямат никаква визия за развиването на България, безапелационна бе Атанасова. Тя упрекна и за решенията на Кирил Петков и Асен Василев в бранша на енергетиката.

" Продължаваме промяната " към този момент са в изолираност, те са подкрепени единствено от " Демократична България ", посочи Десислава Атанасова.

По въпроса дали се водят диалози за обединения за трети мандат - с Българска социалистическа партия, Демократична България, " Български напредък " - тя счита, че има метод за намиране на баланс и консенсус.

Подкрепа ГЕРБ няма да дава " безплатно " , най-големи шансове вижда с Демократична България, само че има условия да даде оценка за четворната коалиция, в която са взели участие. ГЕРБ има и други условия - Кирил Петков, Асен Василев и Бойко Рашков да не са в състава на вероятно държавно управление. 

Десислава Атанасова е безапелационна, че в този парламент има евроатлантическо болшинство сред Движение за права и свободи, Демократична България, Политическа партия. Вариант за държавно управление е вероятен и е време за решения и надлъгването да спре, заключи тя.
 В петък излиза наяве имат ли Политическа партия поддръжка в Народно събрание за кабинет Обновена
В петък излиза наяве имат ли Политическа партия поддръжка в Народно събрание за кабинет

По традиция днешното съвещание стартира с химна на България и на Европейския съюз
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР