е комуникационен експерт. Той е управляващ партньор в агенцията за

...
е комуникационен експерт. Той е управляващ партньор в агенцията за
Коментари Харесай

Любомир Аламанов: Не е новина, че Бойко пак се кара на журналисти

е информационен специалист. Той е ръководещ сътрудник в организацията за типичен и новаторски информационни услуги. Носител на Honorable Mention за CEO of the Year 2019 на влиятелните PR Platinum Awards 2019.

 

Ето коментарът на ПР за днешното държание на Бойко Борисов:

 

Не е вест, че Бойко отново се кара на публицисти.
Не е вест, че по-късно просташко-фамилиарно се прави, че се извинява.
Не е вест, че се демонстрира като характерен принудител.
Не е вест, че трансферира виновността върху жертвата.
Не е вест, че употребява изрази като " шъ мъ прощааш, но ти по този начин го сподели, че... "

Единствено е вест, че медиите не престават да го отразяват. В естествена страна, с естествени връзки политици-медии, с естествени институции, сходен вид принудител нямаше да се види в медия идващите няколко месеца.
В естествена страна...

И да, опрощение вид " шъ мъ прощаате, но язе съм си подобен, натурален, и по този начин си приказваме " е годно някъде до трети клас. Или за Тризначките. Всичко друго е опростачване на публичния живот и вербално принуждение.

Знам, че на фона на раздавалките това е незначително. Но очевидно нашата прелестна прокуратура се интересува единствено от безпомощни дами, а не какво се случи през последните години.

И още една вест, която очевидно не е вест, тъй като от ГЕРБ се вършат, че не са чули. Всички обвинявания против Божков са паднали и на последна инстанция в съда. България губи близо 500 000 000 лева Да, дублирам, няма да си вземем близо половин милиард. Защото тогава институциите неспособно са създали цялата акция против Божков. Но няма да чуем коментар по това. А единствено по какъв начин един принудител продължава да се кара на всички.

Пак желае да ни открадне времето. Пак желае да ни открадне живота. Пак желае да ни открадне страната.
Докога?
Спокоен ден!

 

Поведението на Борисов е безпрардонно, жестоко, нападателно и надалеч от положителното образование. Но по-важното е, би трябвало ли това да ни учудва? Когато един политик или известна персона приказват пред публицисти не трябва да не помнят, че те приказват на българските жители и на съответна публика.

 

Неуважението към публицистите е пренебрежение към българските жители, тъй като публицистите са медиатор. Чрез тях изявленията на обществените персони стигат до хората.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР