е изготвила искане за определяне на мярка за неотклонение “

...
е изготвила искане за определяне на мярка за неотклонение “
Коментари Харесай

Жена помете Поло с Порше-то си в София посред бял ден, шофьорът загина

е изготвила искане за установяване на мярка за неотклонение „ “ по отношение на обвинена, привлечена към наказателна отговорност за пътнотранспортно произшествие в столицата, при което умрял различен участник в придвижването.
Действията по следствието на закононарушението по превоза са почнали, диря като е било открито, че към 15:30 часа на 17.12.2020 година лек автомобил марка „ Порше “, модел „ Кайен Турбо С “, взел участие в пътнотранспортно произшествие, движейки се по ул. „ Бойчо Бойчев “ в столицата. В резултат на удара умрял лидерът на друго МПС – Н.О. (на 39 години), управлявал „ Фолксваген “, модел „ Поло “.
 Защо е лимитирано придвижването през прохода Рожен Защо е лимитирано придвижването през прохода " Рожен "
Заради злополука краткотрайно е лимитирано придвижването по пътя Асеновград - Смолян през прохода " Рожен ", в сектора Бостина – Смолян,...
По случая е било формирано досъдебно произвеждане за причиняване на гибел при ръководство на моторно транспортно средство. В качеството на обвинен по случая е била привлечена и арестувана Р.Б. (на 40 години), управлявала лек автомобил марка „ Порше “.
Разследването продължава. Назначени са експертизи, разпитани са очевидци. Предстои наблюдаващият прокурор да внесе в съда искане за установяване на мярка за неотклонение по отношение на обвинената Р.Б.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР