е глупав, защото не иска нищо сериозно. Мажоритарният вот е

...
е глупав, защото не иска нищо сериозно. Мажоритарният вот е
Коментари Харесай

Валери Найденов: Образът на протеста е глупав

е малоумен, тъй като не желае нищо съществено. Мажоритарният избор е бъдещето на демокрацията и отпор на олигархията у нас, само че за протестиращите той е табу. Вместо това, едни алчни за власт се бият с други алчни за власт. " Говорители на " (бел.ред. - има поради политолозите) ни приказват по през целия ден. Подхвърлят ни " кьорфичек " с и измененията с. Тази теза разви в ефира на Българска национална телевизия журналистът.
Какъв е обликът на митингите през днешния ден? „ За мен персонално, е малоумен обликът. Аз изобщо стачкувам против това, че една такава голяма социална сила не желае нищо съществено . Как е допустимо да блокираш София за два месеца и да не поискаш това, което референдума го изиска преди 3 години “, възмути се още първоначално той.
 Протестите в София стартират с пъстър привет на гражданите-изроди за Илиан Тодоров Протестите в София стартират с " пъстър привет на " гражданите-изроди " за Илиан Тодоров
В 47 ден на публично неодобрение митингите стартират с акция пред Областната администрация в София с " Цветен привет на " гражданите-изроди "...
В момента, в който се предложи Велико народно събрание, внезапно видяхме, че това е кьорфишек . А и какви оферти има за Велико национално заседание? Има някакви проекти при и неговите съветници за нова Конституция, само че те ги крият. Аз всеки ден ревизирам на уеб страницата да не би да са ги съобщили на обществото. Те споделят: „ Не, при този парламент не можем да предлагаме промени в Конституцията “. Добре де, при кой парламент – защото идващият ще бъде определен по същия метод, вътре ще са същите хора почти. Ще е безусловно същото. За кого е привършен този предел на доверие към Народното събрание? Това може да го каже гласоподавателят, сподели Найденов.
Аз в никакъв случай не съм бил последовател на ГЕРБ, не съм написал 1 позитивна публикация за тях, не съм и дал своя вот за тях. Просто съм ужасяващ от това, че в България толкоз години не се съблюдават процедурите. Не може да има народна власт, в случай че не се съблюдават процедурите, в случай че нямаме почитание към мандатите . Дори в случай че нямаме почитание към депутатите, въпреки че не сме ги избрали ние, а са назначени от олигархията. Все отново те се водят нашите избраници. Не може да ги назоваваме по този начин жестоко „ “, както сега ги назовават. Аз не съм склонен с това.
В момента едни алчни за власт се борят с други алчни за власт. Значи, контраелитът, който мечтае и той да седне на шведската маса, както се споделя, се бори да го пуснат и него. Това е истината, сподели още Найденов.

Толкова е елементарно просто да се одобри решението на. Българите през 2016 година гласоподаваха за. Това е същинското избиране на хора. Тогава можем да кажем – „ Тоя е мутра няма да го изберем “. Толкова е елементарно. Това е просто една хартиена стена и зад нея една доста по-добра България. Но това е табу за този митинг. Затова за мен този митинг е малоумен. Той може да е въодушевен за някои хора от най-светли усеща, само че това не му пречи да е малоумен . Ами ето, да вкарат тази изборна система, която към този момент е изцяло законна, тъй като към този момент народът гласоподава за нея. Демокрацията стъпва върху две неща: Едното е представителите на хората да бъдат определени от тях, другото е - референдумите – директната народна власт. И двете в България са анулирани . Това е олигархично ръководство. Защо, която като омбудсман 2016 година внесе законопроекта за мажоритарния избор след референдума, в този момент безусловно е не запомнила това нещо? За нея това е табу, безапелационен беше журналистът в разбора си.
 Протестите: Ден 46 - пинята с тиква и памперси пред Министерския съвет (ВИДЕО) Протестите: Ден 46 - пинята с тиква и памперси пред Министерския съвет (ВИДЕО)
Пинята с тиква и куп памперси като знак на хилядите деца, които не могат да влязат в детска градина в София – това са знаците...
Няма значение почтени ли са или не определените, значимото е всеки регион да си избере този, който счита за заслужен. Богатият човек сега може където си желае да си купи челно място в листата и го вършат тези, които желаят. Това е смешно да се твърди като контрааргумент. Ако за тази олигархия беше преференциален мажоритарен избор, от дълго време щеше да го е въвела , доразви тезата си Найденов.
Сега в България по малкия екран и медиите не се позволяват хора като мен. Аз май съм единственият, който понякога се позволява да каже нещо. Допускат се прислужници на олигархията, за които мажоритарният избор е някакъв Апокалипсис, умножен по Армагедон. Това ще бъде някакъв смут. Защо нищо не се случва в тези страни, които са го въвели или го вкарват? Напротив, усъвършенстват се. Това е решено от този, който се води за сякаш суверен (народът). Сега прислужниците на олигархията, които се водят за, всяка сутрин  приказват какъв брой рисково е това нещо. Това не е правилно, в случай че човек чете същинската политология на Запад, сподели той и уточни за образец анализът на двама политолози от Сорбоната - " ". От него излиза наяве, че същинската причина за неуспеха на ръководството е точно пропорционалната изборна система.
Държавите, които владеят себе си и имат същински суверенитет, имат мажоритарен избор . И те, апропо, са доста в Европа. Като  цяло в света повече хора се избират мажоритарно, в сравнение с съразмерно, сподели още той.
Така че българският политолог лъже... По този въпрос лъже като ром, тъй като на него му е платено да лъже , безапелационен беше Найденов.
 Протестите: Ден 45 - джипове играчки за Борисов, от Ситняково желаеха оставката на Радев (ОБОБЩЕНИЕ) Протестите: Ден 45 - джипове играчки за Борисов, от Ситняково желаеха оставката на Радев (ОБОБЩЕНИЕ)
45-ият ден на митинги донесе на премиера Борисов дарове - джипове играчки, а протестиращите възпламениха свещ с молитва за оставка на прочие..
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР