е един от най-големите боксьори в модерната история на спорта.

...
е един от най-големите боксьори в модерната история на спорта.
Коментари Харесай

Когато Тайсън вкара на мач титаничен ъперкът... в своето лице

е един от най-големите боксьори в модерната история на спорта. Дори и той обаче е попадал в извънредно комични обстановки. Несъмнено най-куриозната такава е от един негов дуел, когато е към момента на 20 години - четвъртият му конфликт като експерт.
Тогава той пробва да нокаутира своя конкурент Лий Суоби, който е притиснат във въжетата. Фюри употребява колосален ъперкът (оръжие, което е изключително рисково за високите боксьори против по-ниски такива), само че той минава около противника му.
Това обаче не е всичко, защото на всичкото от горната страна след пропуща ударът му се пласира право в неговото лице. Суоби не съумя да се възползва от обстоятелството, че Фюри стартира самичък да се удря, а мачът бе преустановен в четвъртия рунд, защото Суоби не беше кадърен да продължи.

След срещата пък Фюри бе запитан за комичния миг и типично в собствен жанр го проучва по закачлив метод. Британецът изясни, че е почнал самичък да се удря, защото не е усещал крошетата на своя конкурент.
" Причината за това, което се случи - бях в борба и в действителност не съумях изключително да усетя ударите на моя конкурент. Така че взех решение самичък да се ударя право в лицето " - споделя той тогава през BT Sport.
Наскоро пък .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР