е домакин на в срещата от 14-тия кръг на френската

...
е домакин на в срещата от 14-тия кръг на френската
Коментари Харесай

Лига 1 НА ЖИВО: ПСЖ 2:1 Нант, автогол и червен картон в мача!

е хазаин на в срещата от 14-тия кръг на френската Лига 1. Столичани ще търсят наложителен триумф против 11-тия в класирането, а за Лионел Меси това е комфортна опция най-сетне да се разпише в шампионата.
Срещата стартира в 18:00 ч. и ще може да я следите .


СЪСТАВИ:
ПСЖ: Навас, Бернат, Диало, Керер, Хакими, Гей, Паредес, Верати, Неймар, Мбапе, Меси
Нант: Лафонт, Фабио, Жирото, Кастелето, Корчиа, Мутусами, Киривея, Коко, Блас, Коло Муани, Кулибали
След единствено две минути игра Пари Сен Жермен излезе напред в резултата с огромна доза шанс. Леандро Паредес опита удар от отдалеченост, който изглеждаше, че лети в навън. Килиан Мбапе обаче нямаше задоволително време да се отдръпне от пътя на топката, която рикошира в крайници му и щастливо се озова в мрежата на вратаря Лафонт - 1:0!
В 18-ата минута Лионел Меси стреля рисково към вратата на Нант, само че стражът Лафонт го отхвърли с брилянтна интервенция. В 30-ата минута пък Неймар бе покрай отбелязването на второ попадени, само че още веднъж Лафонт се намеси. В края на полувремето Меси бе отхвърлен още един път от вратаря на Нант, а Неймар се свлече в пеналтерията, само че съдията не отсъди дузпа.
Втората част стартира умерено за ПСЖ, само че Нант даваше знаци, че не се е отказал. В 65-ата минута проектите на парижани ненадейно се объркаха, откакто останаха с човек по-малко. Вратарят на ПСЖ Кейлор Навас излезе безогледно отвън наказателното си поле, с цел да спре противникова офанзива. Навас обаче закъсня и бе заставен да фаулира съперника си, което му донесе пряк червен картон . Неймар пък отстъпи мястото си на аварийния пазач Серхио Рико.


ПРЕДИ МАЧА
Маурисио Почетино има съществени кадрови проблеми. Вратарят Джанлуиджи Донарума се разболя, което значи, че Кейлор Навас ще застане под рамката на вратата. Дългоочакваният дебют на Серхио Рамос също няма да се състои.
Освен това с травми са Юлиан Дракслер, Преснел Кимпембе, Лайвин Курзава, Рафиня Алкантара и Александре Летелие. Треньорът на Нант Антоан Комбоаре няма да може да разчита на нигерийския нападател Мозес Симон. Отсъстващи са още Рено Емонд, Николас Палоа и Перейра Роли.
В последните 5 срещи сред двата отбора няма нито едно записано тъждество. В последната среща през март Нант съумя да изненада парижани посред " Парк де Пренс " като завоюва с 2:1. Тогава Дракслер откри резултата, само че " жълто-зелените " направиха поврат посредством Коло Муани и Мозес Симон.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР