Е дно от най-големите притеснения на родителите е дали се

...
Е дно от най-големите притеснения на родителите е дали се
Коментари Харесай

Пет неща, които добрите родители правят за децата си

Е дно от най-големите терзания на родителите е дали се оправят добре с развъждането на децата си. Родителството в действителност е една от най-важните задания, само че това не е просвета и въпреки всичко има няколко елементарни неща, които всеки родител може да прави, с цел да реализира това децата му да се усещат добре. Вижте повече във видеото от канала „ “ на.

Достатъчно свободно време за децата

Много родители поставят огромни старания децата им да бъдат сполучливи и с това стартират да провеждат и запълват времето на малчуганите с разнообразни действия. Записват детето на уроци по пиано, математика, футболни тренировки или в танцови школи, което сигурно може да повлияе и отрицателно и да причина на децата стрес. Не би трябвало да се не помни най-важното – децата са деца и те имат потребност от свободни игри и повече време, в което да се забавляват с другари си.

Не се стараят да бъдат съвършените родители

Родителството сигурно е мъчно и би трябвало да се опитаме да създадем всичко допустимо да отглеждаме щастливи деца. Има огромна разлика сред това „ да се стараем “ и „ да сме съвършени “. Родители, които се пробват да бъдат съвършени постоянно не показват същинските си страсти и се пробват да държат всичко под надзор, което сигурно не се отразява по най-хубавия метод върху децата. Не би трябвало да забравяме, че никой човек не е съвършен и идеален, същото се отнася и за родителите.



Не санкционират детето си, а се пробват да го научат

Децата имитират държанието на родителите и се учат от техните дейности. Така че, в случай че детето направи нещо неправилно, родителите би трябвало да им обяснят за какво това държание не е вярно. Наказанията сигурно няма да свършат работа, тъй като детето не схваща последствията от държанието си и за какво е направило нещо погрешно. По-добре е да предоставите на детето опция да осъзнае и поправи грешката си с ваша помощ.

Създават щастливи мемоари за децата си

Изследвания демонстрират, че децата, които имат щастливи мемоари от детството си, порастват по-здрави и по-щастливи в живота. Те имат по-положителна конфигурация за живота и по-добри умения за справяне със напрежението. Тези деца по-рядко страдат от меланхолия и са по-склонни да построяват по-силни връзки и взаимоотношения с хората към себе си.



Изразяват любовта си

Родителите не могат да разглезят децата си с обич. Ако родителите показват обичта към децата, това ще им помогне в бъдеще да порастват с по-малко психически и поведенчески проблеми. Това също по този начин ускорява прочувствената връзка сред родителите и детето, което кара детето да се усеща по-защитено и умерено. По този метод родителите учат децата си по какъв начин и те да показват любовта си и да се грижат за хората, което ще им помогне да изградят по-силни връзки в бъдеще.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник:.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара В леглото: - Скъпи, какво беше това? - Съпружески дълг! - 3 минути? Тва не е дълг, това е лепта! Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниВистрачил сподели, че случаят стига до държавен тероризъмРазследващите са открили стотици пострадалиЦентрална Азия се трансформира в още едно поле – още веднъж – на конфликт на въздействие, написа Руслан Трад в разбор за Vesti.bgПоради огромната неопределеност на вируса битката с него ще продължи да е сложна.Досега Mercedes-Benz изоставаше на електрическия фронт, само че с този автомобил компанията показва целия си софтуерен капацитет, а той е голям. Убедете се сами.Броят на дейните случаи на болестта в България намаляваХамачек: Инцидентът ще повреди радикално чешко-руските отношенияБеше основен редактор на списание " Паралели " в едни от най-бляскавите му годиниХърватският външен министър Гордан Гърлич-Радман се опита да поуспокои духоветeЗам.-председателят на Българска социалистическа партия: Категорично срещу сме гласоподаване по пощата в границите на страната " Демократична България " няма по какъв начин да образуват ръководство, счита някогашният президентНенков: От втората партия в Народно събрание зависи дали ще има правителствоПо думите му властта се възприема като купа с кюфтетаПроф. Кантарджиев: Притеснява ме, че всяко разхлабване на ограниченията може да докара до повишение на случаитеОт началото на пандемията случаите на COVID-19 в света към този момент надвишават 139 милиона  Прин </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР