е била партията, която винаги се е стремяла да

...
 е била партията, която винаги се е стремяла да
Коментари Харесай

Гуцанов: Владимиров стана кмет благодарение на БСП. Нека не забравят откъде са тръгнали

" е била партията, която постоянно се е стремяла да отстоява на първо място националните ползи. Това не постоянно е най-харесваното. Чуваме всички рецензии. При всичко се взема решение на конгреси в гласувания. Не знам дали в Перник работят за през последните години или просто не си дават доста напън. Ние се разделихме с общинските съветници в Пловдив преди години. Отдавна беше това разграничение. "

Това съобщи Борислав Гуцанов по Българска национална телевизия.

" Станислав Владимиров  Станислав Владимиров Станислав Владимиров е роден на 30 декември 1978 година в София. Завършил е междинното си обучение в стана кмет с помощта на. Нека не не помнят от кое място са тръгнали. са против оръжията и глобите против Русия. Ние пазиме националните ползи. вкарваме по 3-4 пъти законопроекти против насилието. "

" Не знам дали друга партия може да изпълни зала. Това беше мощно позитивно. Да се направи този панаир не е обикновено. При състояние, че има късмет да направи скок напред. Програмата на този конгрес беше доста сериозна, само че общественото пространство беше взето от този скандал ", добави депутатът от.
 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР