е базирана в гр.Варна и е основана от професионалисти с

...
е базирана в гр.Варна и е основана от професионалисти с
Коментари Харесай

Дигитална Маркетинг Агенция - важен партньор ли е за Бизнеса? | От 2017 г. агенция Ноу-Хау Диджитъл ООД помага на бизнеси от Варна

е основана в гр.Варна и е учредена от експерти с богат опит в основаването на маркетингово наличие и ръководство на, Instagram и Гугъл. Главната цел на организацията е да оказва помощ на бизнес организации във Варна и България да развиват сполучливо своята активност и да прогресират, посредством ефикасни маркетинг подходи и консистентна връзка с клиентите. Експертите по онлайн маркетинг в организацията всекидневно осъществят истински хрумвания. Те си служат с дълбоки знания за това по какъв начин да популяризират артикули и услуги от разнообразни ниши и откриват верните аудитории в интернет.

За последните 5 години, в портфолиото на организацията участват над 60 клиента от разнообразни промишлености като държавни организации, строително-инвестиционни компании, туристически сдружения, заведения, производители и онлайн търговци. Част от тях са магазини Хумана, Национална агенция за приходите България, Технически университет - Варна, верига заведения за хранене Dolce Amaro, строителна компания Министерски съвет Билд Инвест, Международен музикален фестивал “Варненско лято ”, туристическа организация Bon Tour, хотел Sunrise и други

Екипът на организацията се състои от експерти с ноу-хау за сполучливата цифрова реклама - PPC експерти, маркетолози, графични дизайнери, текстописци и фотографи. Заедно те работят в синхрон, по най-високите стандарти, като наблюдават и ползват последните трендовете в цифровия маркетинг, платформите и, Фейсбук и Instagram.

Предизвикателствата пред бизнеса през днешния ден

Често организации от разнообразни промишлености не могат да открият верния метод да задържат актуалните си клиенти или да доближат до нови. Те изпитват усложнения да продават своите артикули и услуги в интернет. Междувременно огромна част от популацията на страната употребява обществените мрежи всекидневно на своите компютри и мобилни телефони, а когато консуматор търси нещо съответно, употребява Гугъл.

Съвременният клиент е привикнал бързо и елементарно да открива информация за мечтаната покупка и в случай че бизнеса няма положително показване в интернет, губи своята конкурентоспособност. Организации без мощен брандинг, поддържан уеб уебсайт и консистентен онлайн маркетинг, ще останат скрити за своите евентуални клиенти и сътрудници, измежду морето от други възможности.

Липсата на експертиза и умел екип в организацията, който да се грижи за цифровия маркетинг е проблем, пред който са изправени огромна част от притежателите през днешния ден.

Защо цифрова маркетинг организация е значим сътрудник за бизнеса?

В даден стадий от развиването си, доста от фирмите срещат тези провокации и точно това е моментът, в който е добре да обмислят наемането на организация за цифров маркетинг. Консултацията с маркетинг специалисти ще даде изясненост от какво тъкмо се нуждае бизнеса и какви дейности би трябвало да се подхващат за постигането на по-високи резултати.

Успешното партньорство с обезпечава изобретателни и многопластови решения, запълва неналичията във вътрешния екип, икономисва време и запаси. Агенция за цифров маркетинг Ноу-Хау Диджитъл ООД построява партньорски взаимоотношения в дълготраен проект, които водят бизнеса към сполучлива цифрова промяна.

Агенцията разполага с ефикасен екип от експерти, които са работили по голям брой планове и акции в предишното и имат нужната експертиза за реализиране на високи резултати, по отношение на съответните цели на бизнеса. Обичайно резултатите, които биват постигани са разпространение на марката, продажба на артикули, резервации на услуги, телефонни позвънявания и местни визити.

Дигиталната маркетинг организация разпознава и изследва в подробност целевите аудитории, с цел да наблюдава и проучва държанието на потребителите, техните желания и ползи. Добре премислените маркетингови тактики дават оптимални резултати и поддържат бизнеса в напредък.

Днес, технологията е част от живота на всеки и цифровата промяна следва да бъде приоритет за всеки бизнес притежател. Компаниите би трябвало да се приспособяват към настъпващите промени, с цел да останат съответстващи, забележими и известни на своите целеви пазари.

Собствениците, които считат, че е пристигнало времето да извърнат по-сериозно внимание на своя цифров маркетинг, могат да посетят уеб страницата на организацията и да се срещнат в подробност с активността ѝ.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР