“Е*ахте майката на умрелия - така зловещо-цинично се провиква гробар,

...
“Е*ахте майката на умрелия - така зловещо-цинично се провиква гробар,
Коментари Харесай

Кошмар! Новият директор на софийските гробища вкарал циганската мафия да краде ЕГН-та на покойници? Чудовищна гавра с трупове - зариват ковчези с багери и кирки. Вижте как Румен Димитров друса кючеци

“Е*ахте майката на умрелия ” - по този начин зловещо-цинично се провиква гробокопач, назначен от новия шеф Румен Димитров на мястото на десетките уволнени от него чиновници. Ужасяващо видео, изпратено в редакцията демонстрира по какъв начин няколко мургави субекта с пресни трудови контракти към централните гробища, джелатски удрят с кирка ковчег, който не се побира в неспособно изкопания гроб. Той е толкоз стеснен и плитък, че покойникът не може да бъде положен във безконечния му дом без неописуемото поругаване, запечатано в клипа. 

 

Чудовищната история е единствено малко парче от пъзела на кадровата политика, водена от неуспелия претендент кмет на регион “Надежда ”, който за отплата оглави общинското дружество в първите дни на 2024 година, по предложение на кмета Васил Терзиев. 

 

“Циганската мафия се върна в софийските гробища, яхнала финален модел “Ауди ”. Тук стана като хан, до късни доби прииждат лъскави лимузини и тумби от съмнителни субекти си влизат, все едно администрацията е на татко им ”. 

 

С тези думи към нас се обърнаха опечалени жители, имали нещастието да употребяват услугите на “Гробищни паркове ” през последните месеци. По думите им, всекидневно по коридорите на общинското траурно звено могат да бъдат видяни мургави посетители с качулки, които гладко влизат в архива, съхраняващ чувствителни персонални данни на хиляди столичани, отишли си от този свят, както и на живите им родственици. В кабинета на новия шеф Румен Димитров пък чести посетители били оперативно забавни лица от ромски генезис, за които са събрани данни, че са част от ОПГ.

 

Цигански барони, свързани с погребалната мафия, също били повече от добре пристигнали при новия гробищен началник, някои от тях даже публично са назначени за негови съветници. За повече нюанс, Димитров бил съпровождан из алеите за безконечен покой от няколко яки мутри с бръснати глави, бради и татуси, гледащи на кръв и представящи се за негова защита. 

 

Всичко, казано до тук, може би нямаше да звучи толкоз злокобно, в случай че не бяха фрагментите, изпратени от наши читатели. Освен ударите с кирка, на тях се вижда по какъв начин свеж гроб, със спуснат в него ковчег, се заравя от екскаватор, все едно е строителен ров. Нововъведението най-вероятно е разпоредено от Румен Димитров - дали с цел да пести жива мощ или от липса на благоговение към гибелта, не се наемаме да гадаем. Тук е мястото да уточним, че погребенията по целия свят, се правят посредством ръчно закопаване на тленните остатъци - част от ритуала по последно довиждане с нашите близки. Нещо повече - опечалените постоянно сами хвърлят първите шепи пръст върху ковчега и поставят цветя в изкопа, още веднъж в символ на алегорична разлъка. На централните гробища обаче очевидно към този момент ще ни зарива екскаватор - тъкмо както в миналото сицилианската мафия е крила трупове на убити съперници. Гаврата, запечатана във видеото, става пред очите на над 15 опечалени, присъстващи на варварското заравяне, без право да гъкнат. 

 

Но дано караме по ред. Още с встъпването си в служба, новият шеф назначава за собствен заместител дама с забавен и трогателен персонален живот - Виолета Георгиева - някогашна архиварка от регион “Връбница ”, където Димитров гастролира за малко откакто не съумя да седне на кметския стол в “Надежда ”. Злите езици я вкарват в общ креват с Боби Циганина. Последният е назначен на два цивилен контракта да подрязва шубраци и да окопава гробните алеи. В свободното си време се занимава с обири и лихварство. Хвалел се, че бил и на втори контракт - като консултант на Димитров и индивидът, който “му прави мръсната работа ”.

 

Още по-екзотично наподобява назначението на индивида Християн Гечев за началник отдел сигурност в гробищата. Наши източници от “6-ти септември ” се заклеха, че той има десетки престъпни регистрации, а личният му татко към днешна дата търка затворническите нарове.

 

За инспектори “сигурност ” са назначени още Тошко Трайков,  по прякор “Ташкин ”, както и Ивайло Михайлов-Иво Рапъра, фамозен с бруталните си побоища и изнасилвания на мъже. Михайлов е назначен на сладката служба в гробищен парк “Малашевци ” откакто на метри от църквата прави опит да наръга с нож чиновник на погребална организация. Дали постът е специфична признателност за усърдието му, или пък кървавият случай се е понравил на Румен Димитров, оставяме на оперативните служащи да изяснят. От Министерство на вътрешните работи би трябвало да кажат потулен ли е казусът и кой върховен чиновник под пагон пази бандита. Още повече, че зам.-директор по сигурността е назначен някогашен върховен полицейски чиновник, разполагащ с нужното въздействие и контакти да му обезпечи полицейски чадър.

 

Рапъра от своя страна се хвалел, че е персонална защита на шефа. И двамата са известни на органите на реда с това, че се занимават с неразрешени от закона действия - най-много трафик на бежанци и лихварство. В свободното си време е засичан да бръмчи с престъпно проявените Ники Китаеца и Нинджата.

 

За Михайлов се приказва, че натискал каменоделски те компании, изграждащи надгробни монументи, да му регистрират част от облагата си с цел да ги позволява да работят.

 

Част от новоназначените лица откриваме в абсурден клип, от който се вижда по какъв начин Румен Димитров друса кючеци с тях на циганска женитба и обилно замеря с пачки музикантите под звуците на “Стар апаш си, тате, крал си 100 неща ”.

Под вещия взор на такива скъпи и забавни за правораздаването фрагменти, и по всяка възможност с “доброто ” на Румен Димитров, от електронната система на общинското дружество съвсем всеки ден се вадят персонални данни - най-много ЕГН-та и адреси на живи и мъртви, настояват очевидци. В отдел “Актосъставяне ” също са се пръкнали нови чиновници, до един спечелили доверието на шефа си. Тук е мястото да вметнем, че към тази работа е заведен голям списък с наследниците на умряли хора.

 

Така да вземем за пример, един път под предлог, че сървърът се е сринал, в гробищната администрация нахълтват външни лица, които се заключват в стаята на IT-отдела и стоят там до полунощ, сочи друго видео на инцидентно преминаващ жител.

 

Сред неканените посетители (по това време) е подозрително на тип лице, който е показано като персонална защита на Румен Димитров, въпреки да не е назначен публично. Този човек е засечен съвсем всеки ден да се рови във всички публични документи, да ги снима с телефона си или непосредствено да желае от секретарките ксерокопия. Единствената му връзка с предприятието е фактът, че има дете и живее на фамилни начала с Теодора Йовкова - инструктор по аеробика и спининг, само че преквалифицирана като финансов инспектор от новия началник. До публицистичното привършване на броя научихме, че към днешна дата той към този момент е горделив Ръководител на отдел “Гробищни паркове ”.

 

На 7 март пък един от дребното останали остарели чиновници снима различен чужд човек - уволненият за корупция от Министерство на вътрешните работи някогашен служител на реда Димитър Романов, да седи несмущаван пред компютъра в администрацията на гробищата в Малашевци и да рови из архива, водейки си мемоари.

Защо описваме всичко това? Защото гробищната и жилищната мафия работят в тясно съдействие. Най-често  крадците на парцели се доставят с ЕГН-та на умряли хора и техните наследници точно от гробища и траурни организации, и по този начин бързо локализират коя бабичка с къщи, ниви и жилища е овдовяла неотдавна или кой уединен дядо е оставил имоти и жилища “на страната ”. После е ясно - от нищото се появяват мургави “наследници ”, които с подправени документи завладяват непозната благосъстоятелност. Или пък ненадейно появили се “болногледачи ” се доставят с пълномощие за продажба от някоя сляпа, дементна и безпомощна бабичка, която приключва живота си до кофите за отпадък, с две торби мебелировка. 

 

Сюжетите могат да са десетки. По-притеснителното е, че в случай че до скоро сходни гешефти ставаха някак прикрито, към този момент за мафиотските мургави барони вратата към гробищния списък е необятно отворена. Под носа на новия шеф Румен Димитров, който очевидно от положително сърце е трудоустроил на заплата хора, за които няма свободни места в следствения арест. С което никога не желаеме да вършим подстрекателство, че той би имал интерес от сходни незаконни схеми.

 

На този декор сигналите за непозволени уволнения и за 300-та хиляди лв., изплатени като компенсации при липса на гласуван бюджет, наподобяват като бял дерт, ето за какво няма да товарим читателите с незначителни детайлности. Но това са средства, които излизат от нашите джобове и с тях би могло да се почисти посредством социална поръчка един от огромните гробищни паркове, настояват осведомени.

 

Няма по какъв начин да пропуснем обаче честите визити на Славчо Величков - необут на траурна организация и ухажор на наказаната и позорно уволнена някогашна гробищна шефка Райна Божичкова, която има̀ наглостта да си постави силиконов бюст с рушвети от противозаконни погребения и препродажба на украшения от мъртъвци. Бившата власт я изгони, само че очевидно новият шеф има други визии и драговолно приема любовника й в кабинета си. Дали ще му разреши да прилапа затлъстял дял от погребенията, скоро ще си проличи.

 

Като венец на всичко казано и показано в сегашния материал, на 21 март т.г., Румен Димитров взема решение да даде конференция на “Московска ” 33, обяснявайки по какъв начин е прекратил неприятните практики за препродажба на гробни места и за погребение в така наречен “санитарни алеи ” сред парцелите, предопределени за озеленяване. 

 

Дългогодишни чиновници на " Гробищни паркове " обаче не бяха позволени до конференция на вр.и.д. шеф на парка в Столична община. Нещо повече - въпреки наши кореспонденти да снимаха по какъв начин изгонените от Димитров хора са придружавани от общински консултант, по разпореждане персонално от Васил Терзиев те биват изведени от залата за брифинги с полиция, а униформени ги вардят даже в тоалетните на общината, още веднъж по заповед на кмета. 

 

Въпреки опита за осведомително затъмнение, пред постройката на СОС уволнените чиновници споделиха, че сегашният шеф Румен Димитров е уволнил някои от тях с измислени претекстове, другите без такива.

 

Баща със седемнадесет годишен стаж е уволнен дружно със синовете си, тъй като са набедени, че са взели участие във въпросния клип, на който се вижда по какъв начин гробари се гаврят с умрял човек, бутайки го със мощ, с цел да " влезе " в гробното си място. Видеото, което публикуваме обаче ясно сочи, че изпъдените хорица  не са взели участие в скверното действие. Напротив - то е осъществено от нови “звезди ”,  които са близки до шефа и несъмнено - не са уволнени. 

 

Уволнено техническо лице на гробищните паркове към Малашевци показа, че е трябвало да напусне, тъй като е бил под напън за финансово отчитане към съветника на шефа Румен Димитров.

Също по този начин помоли да бъдат тествани досиетата на всички нови лица, тъй като са престъпно проявени, включително и новият контрольор в Малашевци. 

 

За край на днешния печален роман ще споделим и за предизвестие, което група публицисти (повечето жени), получихме в деня на конференцията. Докато чакахме пред постройката на общината, до нас се приближи крепък индивид с бръсната глава, който от фотосите разпознахме като Иво Рапъра. Той по роднински се приближи до колежката с думите: “Ай сте написали и два реда, шефът ще Ви шиба, и ще лазите да му лижете г*за ”. 

 

Очакваме Министерство на вътрешните работи да каже дали гардът на Румен Димитров ни е отправил опасност или думите му са закъсняло осмомартенско благопожелание към дамите с микрофон.

Източник: crimesbg.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР