Дюкенс Назон най-вероятно ще продължи да бъде резерва и в

...
Дюкенс Назон най-вероятно ще продължи да бъде резерва и в
Коментари Харесай

Назон сяда на пейката до края на сезона?

Дюкенс Назон най-вероятно ще продължи да бъде запаса и в оставащите мачове до края. Така предвиждат медиите в родината му – Хаити. И повода по тази причина не са картоните, които натрупа. Нападателят има 8 и при нова глоба ще изгори за 2 мача.
 Назон “увисна ” с картони Назон “увисна ” с картони
Смята се обаче, че „ алените ” са в напреднали договаряния за продажбата му. И на „ Армията ” не могат да си разрешат той да се контузи, както се случи с Брадли де Нойер. Островитяните считат, че ЦСКА - София ще получи за него сред 2,5 млн. и 3 млн. евро. Смята се, че той най-вероятно ще продължи кариерата си във второто равнище на футбола във Франция.

Интересен факт обаче е, че е ЦСКА - София стигна до два гола в първото си дерби, в което той не стартира като титуляр, както се случи в този момент на „ Хювефарма Арена ”. „ Червените ” записаха загуби в предходните два мача с „ орлите ”. Освен това вкараха единствено 1 гол. Точен бе Амос Юга при 1:2 в Разград.

В дуелите с Левски пък Назон даже не съумя да се разпише. До този миг обаче той има 17 попадения в елита и по този индикатор пред него е единствено Ивайло Чочев. Халфът на ЦСКА 1948 му избяга с 3 гола.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР