Dynamo Software обяви придобиването на Q-Biz Solutions, разработчик на софтуера

...
Dynamo Software обяви придобиването на Q-Biz Solutions, разработчик на софтуера
Коментари Харесай

Dynamo Software придоби американската компания Q-Biz Solutions


Dynamo Software разгласи придобиването на Q-Biz Solutions, разработчик на софтуера PEView и имащ опит в решенията за капиталови фондове и частни вложители. Пояснява се, че договорката ще разреши на Dynamo да усъвършенства своите услуги за фондовете за рисков капитал и за недвижими парцели, разширявайки финансовите и счетоводните им благоприятни условия, както и добавяйки забележителен опит към екипа си.

Двете компании работят дружно от години и имат редица общи клиенти. След формалното обединение, клиентите ще запазят към този момент работещите систематични лицензи и услуги и ще имат достъп до изгодите, които ще им донесе цялостната интеграция на PEView с Dynamo.

 Dynamo Software закупи американската компания Q-Biz Solutions

„ Вълнуваме се да посрещнем екипа на Q-Biz в фамилията на Dynamo – съобщи Ханк Боунър, изпълнителният шеф на Dynamo Software. – Техните мощни страни са съвършеното допълнение към решенията на Dynamo и с неспокойствие чакаме да обединим сили. Джейн Томпсън и Нийлд Монтгомъри са приети специалисти в промишлеността, с дълбоки знания в създаването на програмен продукт за финансовите и счетоводни потребности на частни акционерни компании. Много сме разчувствани, че присъединението им към екипа ни ще спомогне за разрастването нашата платформа. “

Джейн Томпсън, съосновател на Q-Biz, разяснява: „ След повече от 9 години развиване на потребителската ни база за програмен продукт и услуги, Нийлд Монтгомъри и аз намерихме допустимо най-хубавия сътрудник за идващия стадий на бизнеса ни. Нашите клиенти и чиновници ще усетят големите изгоди от присъединението ни към фамилията на Dynamo.”

Красен Драганов, основател и продуктов шеф в Dynamo, познава Джейн и Нийлд повече от десетилетие и приписва сполучливата договорка на здравите им бизнес връзки през годините. „ Радвам се, че ще работя с Джейн, Нийлд и останалата част от екипа на Q-Biz. Точно това имахме поради, когато се присъединихме към Francisco Partners предходната есен и назначихме Ханк, който ни подтиква да се възползваме от всяка опция за напредък. Служителите ни ще могат да употребяват опита на екипа на Q-Biz и взаимно ще продължат да основават нововъведения за нашите клиенти. “

Конкретните условия на договорката не се разкриват.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР