Dyed Soundorom и Shonky ще са гости на клуба на

...
Dyed Soundorom и Shonky ще са гости на клуба на
Коментари Харесай

YALTA CLUB стартира 2018 с TAKEOVER и Elegant Touch Showcase

Dyed Soundorom и Shonky ще са посетители на клуба на 19 януари

YALTA CLUB започва 2018-а година с TAKEOVER празненство в ROOM 2 . На 19 януари клубът ще посрещне двама от членовете на Apollonia - DYED SOUNDOROM и SHONKY , които ще пускат музика цяла нощ без спиране. Гост артистите ще бъдат единствените, които ще се качат зад пулта на клуба за вечерта, а вратите ще бъдат отворени в 23:30 ч. На 20 януари (събота), клубът още веднъж ще отвори порти за второто издание от поредицата Elegant Touch Showcase .

За три години TAKEOVER съумя да сплоти група от хора, търсещи настоящ и първокласен тон на родната сцена, както и един по-различен метод на развлечение. Концептуалните празненства на Liubo Ursiny доведоха редица различни актьори и предложиха на публиката доста незабравими нощи в столичния клуб. Триото Apollonia също е част от тези актьори, без значение дали са гостували дружно или поотделно. След като Dyed Soundorom откри независимо втория сезон на TAKEOVER, а по-късно ги видяхме в цялостен състав, е време да посрещнем двама от тях, в тандем, който не сме виждали до-сега.

Dyed Soundorom несъмнено е един от най-вълнуващите и търсени диджеи на ъндърграунд сцената и неизменима част от триото още от самото му основаване. В началото на кариерата си французинът набира известност с продукции като Question и Remote Cocktail, издадени посредством лейбъла Freak N`Chic, само че ремиксът му на Anthea & Alex Celler`s ‘The Playmaker` е това, което го изтрелва под светлините на прожекторите. Не след дълго е поканен за резидент на именития клуб DC10 в Ибиза, където свири на небезизвестните петъчни празненства Circoloco. Dyed е бил посетител на някои от най-хубавите празненства и местоположения в света като Panorama Bar в Берлин, Womb в Токио, Robert Johnson във Франкфурт, Dimensions в Хърватия и Rex Club в Париж. През годините се отличава усетът на Soundorom за ремикси, като единствено някои от хитовите му са този на Maya Jane Coles` ‘What That Say`, ремиксът му на хаус парчето Amame от Intruder, което бързе се изкачи в класациите на Beatport, както и тъмната му и хипнотична интерпретация на Paragroove от Onno.

Вторият член от триото Apollonia, който ще забележим в петък, е някогашен математик с различим тон и тайнствен псевдоним Shonky. Запален по клубовете от тинейджърска възраст, той открива пристрастеността си към ъндъграунд музиката по време на афтър празненствата Batofar в Париж. По това време резидент на празненствата е Dan Ghenacia, третият член на Apollonia.Именно по този начин стартира дългогодишното им другарство, както и това с Dyed Soundorom. Самият Ghenacia споделя, че Shonky „ има присъщ гений и постоянно, когато прави нещо, то е съвършено. " Няколко образеца за това са ранното му EP Olympia за Freak n`Chic или ремикса му на All I Can Say от Danton Eeprom. Shonky е извънредно работлив и през годините издава за лейбъли като Crosstown Rebels, Contexterrior, Culprit и Real Tone с парчето Le Velour, което се трансформира в класика и по-късно е издадено от лейъбъла още веднъж като ремикс, включващ Mr. Fingers, Delano Smith и The Martinez Brothers.

В събота (20 януари) основателят на едноименния лейбъл Elegant Touch Showcase и резидент на - YALTA CLUB RUNO ще ни изненада със специфичен сет по случай рождения си ден. Заедно с него на пулта ще застанат младите и надарени - Impérieux, Antoni Andonov и Lyuben. Както постоянно Elegant Touch ще предложи изобретателен интериор и добре изпипана музикална селекция.

За празненствата TAKEOVER клубът още веднъж предлага Discount Guestlist. Всеки, попаднал в този лист, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, би трябвало да изпратите имената си до 24 часа преди празненството на [email protected] .

Билети могат да бъдат закупени на входа на YALTA CLUB на цена от 20лв за 19 януари и 10 лева за 20 януари.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на формалната страница във Фейсбук, както и на yaltaclub. com.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР