Дянков: Разцеплението в ДПС е по линия Русия – УкрайнаРазцеплението

...
Дянков: Разцеплението в ДПС е по линия Русия – УкрайнаРазцеплението
Коментари Харесай

Дянков: Разцеплението в ДПС е по линия Русия – Украйна

Дянков: Разцеплението в Движение за права и свободи е по линия Русия – Украйна

Разцеплението в Движение за права и свободи е по линия Русия – Украйна, счита някогашният финансов министър от ГЕРБ Симеон Дянков.

„ Всички, които са към Пеевски поддържат влизането ни в Шенген и Еврозоната. Тези, които имат запаси, са хората към Доган. На тях им харесва те да имат евро, само че всички други би трябвало да имат рубли съгласно тях “, съобщи Дянков по БТВ.

„ Няма политици и партии, които да дадат визия за България и да впрегне задоволително възторг у хората. И след тези избори не виждам по какъв начин ще има постоянно държавно управление “, добави някогашният финансов министър.

Разцеплението в Движение за права и свободи ще направи изборите още по-сложни. За болшинство евентуално ще трябват към този момент четири партии, разяснява той.

Дянков разкри за неофициални диалози за кабинет сред ГЕРБ, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ преди последните избори.

„ Но Движение за права и свободи се разцепи и Има Такъв Народ зави. Ако имахме постоянно държавно управление, тематиките като Шенген и Еврозона щяха доста по-бързо да вървят, а в този момент зациклиха “

Трябва постоянна политическа среда, това е едно от изискванията.

800 милиона евро към този момент изгубихме по ПВУ – те трябваше да се изхарчат тази година, а още не са получени, сподели още финансистът.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР