Дядото на убитото в Мездра 8-годишно момче е убеден, че

...
Дядото на убитото в Мездра 8-годишно момче е убеден, че
Коментари Харесай

Убийството в Мездра тъне в мистерия. Дядото на детето нищи защо никой не е помогнал на внука му

Дядото на убитото в Мездра 8-годишно момче е уверен, че има опит за прикриване на закононарушението. Тома Томов желае по-задълбочено следствие. Настоява и за среща с основния прокурор Иван Гешев, тъй като имало друга версия за случилото, която желае да му показа.

„ Злият дух в това семейство е майката. В диалози с другари след случая разбрах, че тя командва. Трябва да се открият телефонните диалози в този интервал и какви инструкции са давани “, сподели Тома Томов.

Опечаленият дядо насочи вниманието и към това, че бащата на другото дете се занимава с бракониерство и постоянно върви на лов. По думите на Томов не е ясно дали двете момчета са били сами преди трагичния случай.

„ Не знаех, че този човек (бащата на другото дете, бел. ред.) има боеприпас от оръжия. Ще попътам окръжния прокурор дали оръжията са открити, тъй като аз имам информация, че са дали опция на фамилията да се укрие арсеналът от оръжия “, разяснява пред БТВ дядото.

Голяма мистерия остава и това за какво на простреляното дете не е оказана първа помощ, а е било открито изоставено на пътя.

„ Ако казусът беше типичен – дете деца си играят, едното прострелва другото, най-хубавият вид щеше да бъде, в случай че се обадят в полицията и се опитат да дадат първа помощ. До тук действието не е толкоз злокобно, само че последващите дейности са безчовечен. Да се изкара детето на открито, да се подтикват други неща, с цел да се прикрият следите... “, съобщи Тома Томов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР