Дядо Слави! Така двете внучета на лидера на ИТН се

...
Дядо Слави! Така двете внучета на лидера на ИТН се
Коментари Харесай

БОМБА! Ето ги ТАЙНИТЕ внуци на Слави! Дългия им завещал милиони


Дядо Слави! Така двете внучета на водача на Има Такъв Народ се обръщат към него. Малките София и Владимир, които са надлежно на 7 и 9 години, рядко виждат Дългия , само че като единствени негови внуци ще наследят цялото му благосъстояние, разкриха близки до семейството, разкри уеб сайтът



Влади и Софи , кръстена точно на Слави , са деца на огромния племенник на Дългия – Николай Трифонов.



Както е известно, сестрата на Дългия – Петя Трифонова , има още един наследник, кръстен Теодор на дядо си Тодор.

Тео към момента няма наследници и от много години насам си няма и сериозна другарка, а близки до Петя показват подозрения, че най-вероятно Ники ще си остане единственият наследник, дарил я с внучета.

Макар Николай от години да е разграничен с майката на децата си, той ги вижда постоянно и постоянно вървят на посетители на баба им Петя.



Единствено Intrigi. bg разполага и със фотография от фамилен празник на семейството, където участва и мама Здравка – майката на Слави Трифонов, която почива 2 години по-късно.



Не е загадка, че Дългия доста обича двамата си племенника, само че най-голямата му уязвимост били точно внуците на сестра му. Още с раждането на Владимир, Трифонов трансформирал наследството си, включвайки сина на племенника си, а когато схванал, че второто внуче ще бъде кръстено на него, се разплакал от трогване. „ Нямам жена, нямам деца. Един ден всичко това ще бъде за тези двамата – София и Владимир “, разкрил Дългия пред свои близки.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР