Дядо Коледа потегли от жилището си в градчето Рованиеми в

...
Дядо Коледа потегли от жилището си в градчето Рованиеми в
Коментари Харесай

Дядо Коледа потегли от Лапландия да разнася подаръци по света

Дядо Коледа потегли от жилището си в градчето Рованиеми в най-северната финландска област Лапландия, с цел да разнесе дарове на децата по света, съобщи Ройтерс.

Той бе изпратен с музикални осъществявания и танци от неговите помощници, които му пожелаха шанс в невъобразимо дългото странствуване, което му следва в околните часове.

Цели фамилии се бяха събрали в мразовитата нощ при минус 22 градуса в Рованиеми, където е формалният дом на Дядо Коледа покрай полярния кръг. Добрият дъртак се обърна с малко одобрение към присъстващите, като на собствен ред им пожела мирна и щастлива Коледа, след което се качи на шейната, теглена от елени и натоварена с купища дарове, които той би трябвало да разнесе по света в коледната нощ.

" Надявам се, че миналата година бе добра за вас. Разбира се, по света станаха и доста неща, които би трябвало да са разнообразни, - сподели старецът на британски. - Нека се надяваме, че Коледа ще донесе един къс миг на мира, в който светът и хората в него ще си отдъхнат за малко, събирайки се със фамилиите и приятелите си. "
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР