Дядо Коледа обикаля София с мотор, предаде репортер на БГНЕС.

...
Дядо Коледа обикаля София с мотор, предаде репортер на БГНЕС.
Коментари Харесай

Дядо Коледа обикаля София с… мотор


Дядо Коледа обикаля София с мотор, съобщи кореспондент на БГНЕС.

Десетки мотористи, преоблечени като белобрадия дъртак се повозиха на мотоциклетите си Веспа из столицата. Моторите не бяха по-назад и бяха преобразени с коледни украси.
 Десетки мотористи, преоблечени като белобрадия дъртак се повозиха на мотоциклетите си Веспа из столицата. Десетки мотористи, преоблечени като белобрадия дъртак се повозиха на мотоциклетите си Веспа из столицата. / БГНЕС
„ Идеята е членовете на клуба да покараме маскирани като Дядо Коледа. Всеки си е донесъл костюм. Това е процедура и всички клубове по света го вършат към Коледните празници за въодушевление, шоу и да съберат приятни страсти “, съобщи пред БГНЕС Руслан Нинов, ръководител на Веспа Клуб България.

Руслан има Веспа от 10 години и съгласно него преимуществата на по-малките мотори е, че се стига по-бързо в градската среда и че са икономични. През зимата той поставя и зимни гуми на мотоциклета си.

„ Кара се и на сняг. Тези дни даже ще се качим до „ Алеко ”. Няма боязън, само че е по-екстремно и доставя наслаждение, адреналин, който няма по какъв начин да се набави по различен метод “, показа още Руслан. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР