Дядо Коледа идва специално за варненските деца. Той ще акостира

...
Дядо Коледа идва специално за варненските деца. Той ще акостира
Коментари Харесай

Безплатен Дядо Коледа ще радва деца във Варна

Дядо Коледа идва особено за варненските деца. Той ще " дебаркира " в морската столица на 8 декември. Всеки ден до края на годината той ще радва децата във Фестивалния и конгресен център на арт фестивала " Сръчко ".

Изненадата за всички ще е огромна. Всеки родител ще може авансово да му достави подарък, който в уговорен ден и час Дядо Коледа ще подари на детето. Услугата е напълно безвъзмездна и е основана за да зарадва всички малчугани във Варна.

В особено самостоятелен детски ъгъл на фестивала през почивните дни с тях се занимава и аниматор, чиято услуга също е безвъзмездна.   

" Целта ни е да допринесем за коледното въодушевление и вярата с магията на Коледа. Искаме децата да продължат да имат вяра в магията на Коледа и в Дядо Коледа допустимо най-дълго. Никой не е споделил, че не стават чудеса по Коледа нали? " Споделя един от уредниците на фестивала Нина Урумова. 

Фестът ще се организира от 8 декември до края на годината във Фестивалния и конгресен център. Входът е без пари. На него ще се показват майстори - занаятчии на ръчно направени артикули от България.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР