Дядо, чичо и внуче са задържани за побоя над шофьор

...
Дядо, чичо и внуче са задържани за побоя над шофьор
Коментари Харесай

Дядо, чичо и внуче са задържани за побоя над шофьор в София

Дядо, чичо и внуче са арестувани за побоя над водач след случай с кон и каруца на столичния бул. „ Владимир Вазов” в неделя, заяви шефът на 5-то районно управление (на МВР) комисар Никола Василев .
Инцидент с кон докара до всеобщ пердах в София От мухата стана слон, беше доста ужасно, безусловно можеха да ме убият, сподели един от пострадалите
В предаването „ Тази сутрин” пострадалият Цветан Петров описа, че в неделя по обяд на бул. „ Владимир Вазов”, до момента в който чакал на светофара, към колата му се спуснал оглупял кон, носещ със себе си част от каруцата, от която се е отскубнал. Той излязъл, с цел да види кой е притежателят на коня и тогава бил атакуван и обичай от няколко души.

Първо бил атакуван от 17-годишно момче. На помощ се притекъл и дядо му, а минавайки оттова с такси, случката видял и чичото на детето, който също се присъединил в всеобщия пердах.

Тримата са арестувани за 72 часа и упрекнати за нанасяне на лека телесна щета. Един от тях е престъпно проявен. Задържаните настояват, че са били нападнати.

Комисар Василев посочи, че през днешния ден ще бъдат прегледани записи от камерите на Столична община и в случай че на тях се вижда, че и други вземат участие в побоя, те също ще бъдат арестувани.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР